Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boeken periode 3

januari 15 , 08:00 - februari 23 , 17:00

Evenement Navigatie

Periode 3 komt er aan! Dat betekent dat de boeken voor periode 3 kunnen worden besteld! Je kunt je boeken bestellen via www.vugs.nl/boeken !

Je kunt ervoor kiezen de boeken thuis te laten bezorgen in plaats van ze op te halen op de V.U.G.S.-kamer. De verzendkosten bedragen echter wel €1,95. Wil je geen verzendkosten betalen, zorg dan dat je je boeken vóór 1 februari bestelt, dan kun je ze vanaf dinsdag 6 februari ophalen op de V.U.G.S.-kamer (Buys Ballot Gebouw, kamer 2.67). Bestel je na 6 februari, dan worden ze automatisch thuisgestuurd en betaal je dus de verzendkosten.boekenperiode3

Zorg dat je je boeken uiterlijk 23 februari bestelt om de maximale korting op je Nederlandse studieboeken te krijgen. Op Nederlandse titels krijg je 10% korting en op buitenlandse titels kan je tot 20% korting krijgen. Buiten de bestelperiodes, in dit geval, na 23 februari, kun je nog steeds je boeken bij ons online bestellen, maar mag de V.U.G.S. helaas van de wet geen 10% korting meer geven op Nederlandse boeken. In dat geval kun je maximaal 5% korting krijgen op Nederlandse boeken (bij het bestellen van minimaal 2 Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je bij ons natuurlijk altijd maximale korting!

Comments

comments

Gegevens

Begin:
januari 15 , 08:00
Einde:
februari 23 , 17:00
Close
loading...