Boeken

Boeken voor de studie sociale geografie en planologie kan je via de webshop van V.U.G.S. bestellen. Bestel je boeken via deze webshop om korting te krijgen op je bestelling.

De boeken voor de vierde periode van het collegejaar (2016-2017) kunnen vanaf nu besteld worden via de webshop.

The books for the fourth block of the academic year (2016-2017) can now be ordered via the webshop

Je kunt ervoor kiezen de boeken thuis te laten bezorgen in plaats van ze op te halen op de V.U.G.S.-kamer. De verzendkosten bedragen echter wel €1,95. Wil je geen verzendkosten betalen, zorg dan dat je je boeken voor 16.00 dinsdag 20 april bestelt, dan kun je ze vanaf maandag 24 april  ophalen op de V.U.G.S.-kamer (Ruppertgebouw, kamer 0.05). Bestel je na 16.00 24 januari dan worden ze automatisch thuisgestuurd en betaal je dus de verzendkosten.

Zorg dat je je boeken uiterlijk 8 mei bestelt om de maximale korting op je Nederlandse studieboeken te krijgen. Op Nederlandse titels krijg je 10% korting en op buitenlandse titels kan je tot 20% korting krijgen. Buiten de bestelperiodes, in dit geval, na 8 mei, kun je nog steeds je boeken bij ons online bestellen, maar mag de V.U.G.S. helaas van de wet geen 10% korting meer geven op Nederlandse boeken. In dat geval kun je maximaal 5% korting krijgen op Nederlandse boeken (bij het bestellen van minimaal 2 Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je bij ons natuurlijk altijd maximale korting!

Let er wel op dat je lid moet zijn van studievereniging V.U.G.S. om recht te hebben op de kortingen. Ben je nog geen lid, ga dan naar www.vugs.nl/vereniging/lidmaatschap/ en vul het formulier in. Voor slechts € 15,00 per jaar krijg je niet alleen korting op je studieboeken, maar ben je welkom op de lezingen, excursies, reizen, sportactiviteiten, feesten en vele andere activiteiten die door studievereniging V.U.G.S worden georganiseerd.

Let op: Het 3-jarige lidmaatschap van studenten die in collegejaar 2013/2014 met hun studie zijn begonnen is vanaf collegejaar 2016-2017 verlopen. Zorg dat je je lidmaatschap verlengt via www.vugs.nl/vereniging/lidmaatschap/ om nog steeds recht te hebben op de korting! Let op: Het lidmaatschap dat je dan aanschaft is doorlopend en geldt tot wederopzegging!

Let op: Om je boeken te bestellen moet je inloggen. Deze inloggegevens zijn niet dezelfde inloggegevens als op de V.U.G.S.-site. Je maakt eenmalig een nieuw account aan die je gedurende het jaar kan blijven gebruiken. De gegevens die je voor dit account invult worden doorgestuurd naar Studystore, de leverancier van de boeken.