Boeken

Boeken voor de studie sociale geografie en planologie kan je via de webshop van V.U.G.S. bestellen. Bestel je boeken via deze webshop om korting te krijgen op je bestelling.

De boeken voor de eerste periode van het collegejaar (2017-2018) kunnen vanaf nu besteld worden via de webshop.

The books for the first block of the academic year (2017-2018) can now be ordered via the webshop

Je kunt ervoor kiezen de boeken thuis te laten bezorgen in plaats van ze op te halen op de V.U.G.S.-kamer. De verzendkosten bedragen echter wel €1,95. Wil je geen verzendkosten betalen, zorg dan dat je je boeken voor 16.00 vrijdag 25 augustus bestelt, dan kun je ze vanaf maandag 4 september  ophalen op de V.U.G.S.-kamer (Buys Ballotgebouw, kamer 267). Bestel je na 16.00 op 25 augustus dan worden ze automatisch thuisgestuurd en betaal je dus de verzendkosten.

Zorg dat je je boeken uiterlijk 11 september bestelt om de maximale korting op je Nederlandse studieboeken te krijgen. Op Nederlandse titels krijg je 10% korting en op buitenlandse titels kan je tot 20% korting krijgen. Buiten de bestelperiodes, in dit geval, na 11 september, kun je nog steeds je boeken bij ons online bestellen, maar mag de V.U.G.S. helaas van de wet geen 10% korting meer geven op Nederlandse boeken. In dat geval kun je maximaal 5% korting krijgen op Nederlandse boeken (bij het bestellen van minimaal 2 Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je bij ons natuurlijk altijd maximale korting!

Let er wel op dat je lid moet zijn van studievereniging V.U.G.S. om recht te hebben op de kortingen. Ben je nog geen lid, ga dan naar www.vugs.nl/vereniging/lidmaatschap/ en vul het formulier in. Voor slechts € 15,00 per jaar krijg je niet alleen korting op je studieboeken, maar ben je welkom op de lezingen, excursies, reizen, sportactiviteiten, feesten en vele andere activiteiten die door studievereniging V.U.G.S worden georganiseerd.

Let op: Om je boeken te bestellen moet je inloggen. Deze inloggegevens zijn niet dezelfde inloggegevens als op de V.U.G.S.-site. Je maakt eenmalig een nieuw account aan die je gedurende het jaar kan blijven gebruiken. De gegevens die je voor dit account invult worden doorgestuurd naar Studystore, de leverancier van de boeken.   

Uitleg voor aankomend SG&PL studenten 2017-2018

Een nieuwe opleiding, een andere stad en misschien een ander huis. Daar komt veel bij kijken. Zo ook nieuwe boeken bestellen. De boeken die je voor de studie SGPL nodig hebt kun je bestellen bij studievereniging V.U.G.S. (Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten). Elke periode kun je dus weer boeken bestellen bij ons. Het voordeel van boeken bestellen bij V.U.G.S. is dat je lid kan worden van de studievereniging. Dit betekent: 10%-13% korting op de boeken die je besteld, gratis koffie en thee op de V.U.G.S.-kamer en mee kunnen doen aan alle leuke activiteiten, reizen, lezingen en feestjes van de vereniging. Voor €15,- per jaar is dit mogelijk. In principe haal je die €15,- er al uit door de korting die je op je boeken krijgt. Om lid te worden en de korting te ontvangen, moet je eerst het lidmaatschapsformulier invullen. Dit kan via http://www.vugs.nl/vereniging/lidmaatschap .

Boeken bestel je bij ons altijd online via de webshop. De webshop kun je vinden via http://www.vugs.nl/boeken/ . Door het juiste collegejaar aan te geven 2017-2018, blok 1 en Bachelor jaar 1, kom je in de boekenlijst voor jullie eerste periode. De twee boeken die je nodig hebt zijn:

– An introduction in Human Geography (5th edition);

– Ruimtelijke ordening in Nederland

Vink deze beide aan en klik op volgende. Je komt dan in je winkelmandje terecht. Onderaan kun je dan aanvinken dat je al lid bent (mits je het lidmaatschapsformulier hebt ingevuld). Daarna moet je je registreren in de webshop. Let op dat je alle gegevens correct invult! Daarna kun je aanvinken of je de boeken thuisbezorgd wil hebben (€1,95 extra) of ze op de V.U.G.S.-kamer (Buys Ballotgebouw, kamer 267) wil komen ophalen.  Voor het leveren op de V.U.G.S.-kamer moet je de boeken besteld hebben vóór 25 augustus 16.00, daarna worden ze automatisch bij je thuis bezorgd. Ophalen op de V.U.G.S.-kamer kan vanaf maandag 4 september.