Inschrijven

sign in cartoonOp deze pagina kan je je inschrijven voor de aankomende activiteiten! klink links op inschrijvingen om te zien waarvoor je je kan inschrijven!

HULP BIJ INSCHRIJVEN:

Het inschrijven gaat als volgt, klik links op inschrijven en kies uit de lijst van activiteiten degene waarvoor je je wil inschrijven. Na het klikken verschijnt er meer informatie over de activiteit en klik je op REGISTER. Klik hierna bij registration fees op 1 kaartje. Wil je bijvoorbeeld met meerdere mensen tegelijk inschrijven, zoals bij het pooltoernooi of Owattenaait, kan dit ook, dan selecteer je meerdere tickets. Vul je gegevens in en klik hierna op submit. Hierna moet je als je een ticket hebt alleen nog op confirm drukken, schrijf je je met meerdere mensen in dan vul je de gegevens van de anderen in en druk je daarna op confirm. 

Soms moet er betaald worden voor een activiteit, dit doe je door het over te maken naar het rekeningnummer dat in de bevestigingsmail staat. Ook kan je betalen op de V.U.G.S.-kamer. Betaal je niet voor de uiterste betaaldatum dan is je inschrijving niet geldig en gaat de plek naar de eerstvolgende reserve!