Inschrijven

sign in cartoonOp deze pagina kan je je inschrijven voor de aankomende activiteiten! klink links op inschrijvingen om te zien waarvoor je je kan inschrijven!

HULP BIJ INSCHRIJVEN:

Het inschrijven gaat als volgt, klik links op inschrijven en kies uit de lijst van activiteiten degene waarvoor je je wil inschrijven. Na het klikken verschijnt er meer informatie over de activiteit en klik je op REGISTER. Klik hierna bij registration fees op 1 kaartje. Wil je bijvoorbeeld met meerdere mensen tegelijk inschrijven, zoals bij het pooltoernooi of Owattenaait, kan dit ook, dan selecteer je meerdere tickets. Vul je gegevens in en klik hierna op submit. Hierna moet je als je een ticket hebt alleen nog op confirm drukken, schrijf je je met meerdere mensen in dan vul je de gegevens van de anderen in en druk je daarna op confirm. 

Soms moet er betaald worden voor een activiteit, dit doe je door het over te maken naar het rekeningnummer dat in de bevestigingsmail staat. Ook kan je betalen op de V.U.G.S.-kamer. Betaal je niet voor de uiterste betaaldatum dan is je inschrijving niet geldig en gaat de plek naar de eerstvolgende reserve!

Click on Event for Details - Click Here to Collapse All

BUITEX

Nov 16,2017 - Jan 16,2018    Time: 6:00 am - 12:00 pm


Location,

Event Fees:

Buitex EUR 50.00

BINEX 1: ROERMOND

Dec 12,2017 -     Time: 12:45 pm - 6:00 pm

Op naar Limburg, Want laag gaan is ons streven! Dinsdag 12 december is het dan eindelijk tijd voor de eerste Binex! We reizen om 12:45 uur af van Utrecht Centraal naar het verre zuiden om in het prachtige Remunj eens te kijken hoe de Limburgse geografen en planologen te werk gaan. Voor 3 euro krijgen we niet alleen een stadsrondleiding, maar brengen we ook nog eens een bezoek aan de welbekende Outlet! We eindigen bij Schitzelparadies, waar je uitgedaagd wordt om het record van 8,5 schnitzel te verbreken, of gewoon lekker goedkoop een goede maaltijd kan eten. Schrijf je in! Ps: je krijgt er ook nog eens 2 SAC-punten voor!


Location

Roermond

,

Event Fees:

Binex 1 EUR 3.00

LEZING 1; VRIJWILLIGERSTOERISME

Dec 18,2017 -     Time: 6:30 pm - 9:00 pm

Let op: alleen door je in te schrijven heb je recht op een gratis maaltijd!


Location


Street
City, Postcode

Event Fees:

Eten lezing 1 EUR 0.00