Inschrijven

sign in cartoonOp deze pagina kan je je inschrijven voor de aankomende activiteiten! klink links op inschrijvingen om te zien waarvoor je je kan inschrijven!

HULP BIJ INSCHRIJVEN:

Het inschrijven gaat als volgt, klik links op inschrijven en kies uit de lijst van activiteiten degene waarvoor je je wil inschrijven. Na het klikken verschijnt er meer informatie over de activiteit en klik je op REGISTER. Klik hierna bij registration fees op 1 kaartje. Wil je bijvoorbeeld met meerdere mensen tegelijk inschrijven, zoals bij het pooltoernooi of Owattenaait, kan dit ook, dan selecteer je meerdere tickets. Vul je gegevens in en klik hierna op submit. Hierna moet je als je een ticket hebt alleen nog op confirm drukken, schrijf je je met meerdere mensen in dan vul je de gegevens van de anderen in en druk je daarna op confirm. 

Soms moet er betaald worden voor een activiteit, dit doe je door het over te maken naar het rekeningnummer dat in de bevestigingsmail staat. Ook kan je betalen op de V.U.G.S.-kamer. Betaal je niet voor de uiterste betaaldatum dan is je inschrijving niet geldig en gaat de plek naar de eerstvolgende reserve!

Click on Event for Details - Click Here to Collapse All

LEDENFEEST!

Jun 29,2017 - Jun 30,2017    Time: 6:00 pm - 1:15 pm

HET ETEN IS VOL, JE KAN JE ALLEEN NOG VOOR HET AVONDPROGRAMMA INSCHRIJVEN!
Het jaar is voorbij gevlogen, het Ledenfeest komt er alweer aan en deze editie wordt grootser dan ooit! Voor € 5 euro geniet je van onbeperkt pannenkoeken eten, het laatste optreden van de huisband V.U.G.S. 'n Roses in deze formatie, plus een speciale verrassing van het bestuur én de Lustrumcommissie! Daarnaast worden de Passepartouts voor het Lustrum geloot en kun je de strijd aangaan tegen je vrienden tijdens de bierestafette. Dit alles vindt plaats op 29 juni in de oude vertrouwde Yumbo Bunnik.
 
Meld je aan via de site om verzekerd te zijn van de heerlijkste pannenkoeken van het land, en geef allergieën even door via een mailtje naar vugs@uu.nl
 
Tot dan!


Location

Yumbo
Rumpsterweg 15
Bunnik, Postcode

Event Fees:

Ledenfeest EUR 5.00
Ledenfeest zonder mee-eten EUR 0.00

LUSTRUM PASSE-PARTOUT

Jun 29,2017 -     Time: 3:00 pm - 11:30 pm

Het is nog maar een paar maanden wachten en dan is het zo ver, het XIXe Lustrum der V.U.G.S. gaat dan gevierd worden. In totaal zijn er 15 activiteiten georganiseerd, waaronder veel feestjes, leuke ontspannende en inhoudelijke activiteiten, en uiteraard dé Lange Reis! Wij snappen dat jullie niet aan alle 15 activiteiten kunnen deelnemen tijdens het Lustrum, maar hier hebben wij een oplossing voor gevonden: Het passe-partout! Dit is een kaart die toegang geeft tot een aantal activiteiten van het Lustrum, mét korting. En lieve allemaal het is een goede deal, in totaal krijg je met het passe-partout ongeveer 26% korting over 4 activiteiten! Namelijk; het Symposium, het Stafstu-cabaret, het Eindfeest & het Gala. Het passe-partout kost in totaal € 38,30 en hiermee krijg je dus toegang tot alle deze bovenstaande activiteiten. In totaal zijn er 25 passe-partouts, die tijdens het Ledenfeest van 29 juni worden verloot. Middels deze inschrijvingen, schrijf je je dus in voor de loting. Wij hebben er zin in en zien je graag tijdens het Ledenfeest! Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de loting, stuur dan een mailtje naar lustrum.vugs@gmail.com Vergeet ondertussen ook niet om de Lustrumposter & Facebookpagina goed in de gaten te houden voor meer informatie! Liefs, XIXe Lustrumcommissie der V.U.G.S.


Location,

Event Fees:

Lustrum pass partout EUR 0.00

LIFTWEEKEND

Jul 1,2017 - Jul 3,2017    Time: 9:00 am - 6:00 pm


Location,

Event Fees:

Liftweekendkoppel EUR 0.00