Inschrijven

Hier kun je inschrijven voor activiteiten. Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier. Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven!

Batavierenrace

20 april is het zo ver: alweer de 46e editie van de Batavierenrace! V.U.G.S. doet ook dit jaar weer mee met het grootste studentensportevenement van Nederland. Met 25 V.U.G.S.-ers lopen we van vrijdagnacht tot zaterdagmiddag van Nijmegen naar Enschede. Dit doen we in drie ploegen: de nacht-, ochtend- en middagploeg. Aansluitend is er een groot feest op de campus van de TU, waar we ook slapen. Geïnteresseerd? Voor ongeveer 30 euro kun je al mee doen.

Symposium 2018

Op dinsdag 8 mei vindt het jaarlijkse V.U.G.S. Symposium plaats. Het thema van dit jaar is ‘De smeltende Arctics: Slechts het topje van de ijsberg’. Zes sprekers zullen verschillende onderwerpen belichten, waaronder klimaatverandering, geopolitiek, economie en toerisme in het Arctisch gebied.

Het Symposium vindt plaats bij Zaalverhuur 7, locatie Bollenhofsestraat. Het duurt van 9:00-16:00 uur. Deelname kost €8,50, inclusief koffie en thee, lunch en borrel.

Commissiebattle

 

Het moment is eindelijk daar! Het moment dat jij samen met je commissie kan laten zien dat jullie de coolste commissie van V.U.G.S. zijn! Trek ten strijden en versla de andere commissies om vervolgens op nummer #1 te eindigen. Het wordt een spannende strijd want wie gaat de commissiebattle winnen? Is het de Pubcie, de Eventcie, IC’18, de altijd enthousiaste Sjaarsraad of de sportieve Wintersportcommissie? Iedere commissie is welkom dus trommel je commissieleden op een laat de strijd beginnen!

Jullie worden op 5 april om 19:15 verwacht op Janskerkhof vanaf daar zal de wedstrijd beginnen. De avond zal eindigen in de Mick O’connells.