Inschrijven

Hier kun je inschrijven voor activiteiten. Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier. Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven!

Veilingitem Ontwikkelingsveiling

Op woensdag 13 mei vindt het jaarlijkse Geocafé met Ontwikkelingsveiling plaats in Café Ouwe Dikke Dries. Heb jij nog oude (of nieuwe) spullen waar je vanaf wilt, zoals een High School Musical DVD-box, een fiets of een SPSS handleiding? Of kun jij iets heel goed en denk je dat anderen dat graag zouden leren, zoals backflips van de duikplank, karaoke zingen of taarten bakken? Of denk je misschien dat er veel geld zou worden geboden op een date met jou? Schrijf je dan snel in via de bovenstaande link! Alle opbrengsten bij de veiling gaan namelijk naar het goede doel waar de Ontwikkelingscommissie zich dit jaar voor inzet: Stichting Met je Hart!

Sjaarsactiviteit 3: Kanaoke!

31 mei is het zo ver, dan organiseert de Eerstejaarsraad alweer de laatste Eerstejaarsactiviteit van dit jaar! Als laatste activiteit gaan we kanoën en naar de karaokebar: Kanaoke, voor het zingen de gracht uit! 🎤🚣🏼‍Om 20:45 verzamelen bij de kanoverhuur: Oudegracht 275 vanaf daar beginnen we met een mooie kanotocht over de singel met de nodige tussenstops! 🍻Daarna om 22:30 gelijk door naar Ome Willem om zingend een einde te maken aan de avond.
Schrijf je snel in, er zijn maar een beperkt aantal plekken!

Prijs: €6,00 (voor het kanoën).

Inhousedag Over Morgen

Op dinsdag 5 juni mogen we, samen met geografen uit Nijmegen, op bezoek komen bij het ruimtelijke adviesbureau Over Morgen. Over Morgen zijn energieke ruimdenkers en versnellers. Adviseurs die zichtbare oplossingen bieden voor een betere en toekomstbestendige leefomgeving. Oplossingen met blijvende maatschappelijke impact. Over Morgen begint nu. Meer Informatie over Over Morgen? klik Hier!

We verzamelen om 11:15 op Utrecht Centraal om naar de Nieuwe Stad van Amersfoort te reizen. Hier krijgen we een lunch gevolgd door rondleiding en casus over toekomstbestendige wijken. We sluiten af met een gezamenlijke borrel. Schrijf je snel in want er mogen slechts 15 mensen mee.