Inschrijven

Hier kun je inschrijven voor activiteiten. Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier. Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven

Lezing 1: Bevolkinsontwikkeling in Afrika

Op maandag 26 november is het tijd voor de eerste lezing van dit jaar. Eerst zal de Vlexcie gratis eten verzorgen en daarna zal Professor Hooimeijer ons voorlichten over de bevolkingsontwikkeling in Afrika. Mocht je niet willen eten mag je altijd vrijblijvend om half acht instromen. Net als vorige jaren is er de mogelijkheid om een toetje van de ontwikkelingscommissie te kopen voor €2,-. Schrijf je hier in als je graag wilt eten voor de lezing!! Hopelijk tot de 26e.
Ps: je ontvangt een sac punt bij aanwezigheid.

Sport en Spel: Lasergamen op de IBB

Donderdag 15 november organiseert de Sport en Spel commissie haar eerste activiteit. Ga deze avond de strijd aan om alle andere teams af te schieten tijdens het lasergamen. Voor maar €5,- ben je erbij en krijg je tussen de rondes door ook nog wat te drinken. Voor de inschrijvingen geldt vol=vol, dus wees er snel bij!

Let op: de uiterste betaal- en inschrijfdatum is woensdag 14 november 2018 om 17:00 uur.

Wintersport 2019 Risoul

Van 26 januari tot en met 3 februari gaat V.U.G.S. weer op wintersportreis. Voor slechts €394,- kan je al mee! Er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt dus schrijf je snel in. Er kunnen maximaal 40 mensen mee op reis, dus schrijf je snel in.  Dit wil je niet missen!

Let op: de uiterste betaal- en inschrijfdatum is maandag 10 december 2018 om 17:00.

V.U.G.S. Carrièredag 

20 november 2018 is het weer tijd voor de V.U.G.S. Carrièredag! Op de jaarlijks terugkerende carrièredag van V.U.G.S. komen veel verschillende bedrijven uit het brede werkveld dat na de opleiding Sociale Geografie & Planologie aan onze voeten ligt. Op de carrièredag kunnen je op verschillende manieren kennis maken met deze bedrijven en hun bezigheden. Een aantal bedrijven verzorgt workshops waarbij je je kunt voorbereiden op onder andere sollicitatiegesprekken. Tijdens de speeddaterondes, de bedrijvenmarkt en de borrel kun je de bedrijven beter leren kennen en wellicht je toekomstige werkgever of stagebegeleider ontmoeten. Je kunt uitzoeken bij welke bedrijven je interesses liggen en vragen stellen aan de medewerkers.

Carrièremaand 

Waar kom je als Sociaal geograaf of Planoloog na je studie terecht? Denk alvast na over je carrière tijdens de ‘Maand van werk’ in november. Bekijk het programma hieronder en schrijf je snel in voor de activiteit(en) van je keuze:

  • In-house days
  • Workshops
  • Career day V.U.G.S.
  • Lunch lectures
  • Coach Café
  • Meet the professional

Ontdek je drijfveren, talenten en interesses: wat kun je met Sociale Geografie en Planologie in de toekomst? Tijdens ‘De Maand van werk’ organiseren het onderwijsinstituut Sociale Geografie en Planologie, Studievereniging V.U.G.S. en Career Services UU allerlei activiteiten tijdens en naast de cursussen over arbeidsmarktoriëntatie.

Voor masterstudenten zijn er nog twee extra activiteiten, kijk daarvoor op deze site!

Het omvangrijke alumninetwerk van Sociale geografie en planologie draagt bij aan de invulling van dit programma.

Stichting Move

Ben jij student en wil je graag naast je studie een maatschappelijke bijdrage leveren in een gezellige commissie? Meld je aan bij Move en start samen een kortlopend project met kinderen in minder bedeelde wijken in Utrecht. Ontwikkel je projectmanagement-skills, leer nieuwe mensen kennen én laat kinderen zien dat zij hun wereld kunnen veranderen.