Introductie 2017

University Studios logo - kopieLieve aankomende Eerstejaars,

Momenteel is de introductiecommissie druk bezig met het bedenken van een programma voor de Introductie van het collegejaar 2017-2018. De Intro begint op dinsdag 5 september en eindigt zondag 10 september. De Introductieweek is verplicht voor de opleiding Sociale Geografie en Planologie. Het Introductieweekend is optioneel, maar wordt zeker aangeraden!

Het thema van de Introductie mogen we alvast wel verklappen! De Introductie van 2017 heeft als thema: University Studio’s odz. Licht uit, V.U.G.S. aan!
Dit betekent dat de hele Introductie in het teken staat van films, filmprijzen en acteurs. Dus kijk nog even een paar Netflix films en series om je optimaal voor te bereiden op de Introductie!

Tijdens de Introductieweek zorgen we ervoor dat je kennis maakt met de studie, de universiteit en de gebouwen, de docenten en natuurlijk met je medestudenten!

In het menu links kan je klikken voor meer informatie over de Introductieweek en -weekend! Mocht je nog meer vragen hebben, wees vooral niet bang ze te stellen. Stuur je vraag naar vugs@uu.nl en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Liefs,

De Introductiecommissie 2017


Ilse Noteboom

h.t. voorzitter en commissaris Introductie der V.U.G.S.