Meteen naar de inhoud

Impactweek Donacie

Vlexcie Impactlezing

De Impactweek van de Donacie opent met een interessante lezing die natuurlijk in het thema staat van het goede doel van de Donacie ‘Jeugdfonds Sport & Cultuur’. De lezing betreft ‘De Geografie van Sportevenementen’ en zal worden gegeven door dr. Bouke van Gorp. De lezing vindt plaats in Ruppert 111 van 19:00-20:30, waarna de naborrel plaats zal vinden in de Cambridgebar. Ook zullen hier weer toetjes aanwezig zijn, waar geld mee wordt opgehaald voor het goede doel. Kom gezellig langs en trap met de Vlexcie en de Donacie de Impactweek af! Schrijf je hier in!

Activiteit: Jumpsquare

De eerste activiteit in de impactweek is een vrije activiteit en de Donacie neemt jullie graag mee naar Jumpsquare!! De activiteit vindt plaats op 17 mei van 15:45 tot 17:00 en zal plaatsvinden bij Jumpsquare Niewegein. De kosten zijn €6,50 en vol=vol. Schrijf je hier in!

Kameractie: schilderroulette

Op woensdag 18 mei tussen 15:00 en 17:00 gaan we lekker creatief bezig! We gaan op de kamer schilderen, niet zomaar schilderen, maar schilderroulette. Wat houdt het in? Jij begint met schilderen, zodra de timer af gaat geef je je schilderij door en zo gaan we gezamenlijk een kunstwerk maken;). De Donacie verzorgt de schilderspullen en inschrijven is niet nodig. We vragen hiervoor een kleine bijdrage van €3,-. De opbrengst gaat naar Giro 555 voor Oekraïne.

Excursie

Op donderdag 19 mei van 15:00 tot 16:30 neemt de Donacie jullie mee op excursie! We gaan kijken wat er zich dichtbij huis allemaal voor moois bevindt: we krijgen namelijk een rondleiding van een gids door de prachtige Botanische Tuinen op de Uithof. Wil jij ook even lekker tot rust komen in de Botanische Tuinen? Schrijf je dan snel hier in. De activiteit is gratis.