Meteen naar de inhoud

Inschrijvingen IC’22, carriere & strums

Lief lid,
Hier vind je vanaf 17 januari het inschrijfformulier voor de introductiecommissie, de carrierecommissie en de strums van de XXe Lustrumcommissie! Je kan jezelf opgeven voor zoveel commissies als je maar wilt dus schrijf jezelf nu vooral in voor alles wat jou leuk lijkt! Na de loting/motivatiegesprekken raden wij je aan om je met niet meer dan twee commissies en/of strums bezig te houden i.v.m. de werkdruk. Mocht je nou bij meer strums of commissies binnenkomen dan waar jij aan wilt meehelpen komend jaar, dan kun je altijd nog mailen naar vugs@uu.nl om je alsnog uit te schrijven.

Introductie commissie 2022

Wat leuk dat je je wilt opgeven voor de introductiecommissie van 2022! Met circa 10 leden verzorgt deze commissie de introductieweek voor de nieuwe eerstejaars in het jaar 2022-2023. Dit is natuurlijk een hele klus en kunnen we niet zonder enthousiaste en gemotiveerde commissieleden! Naast de introductieweek wordt er een mentorweekend en een breekweek opgezet waarbij je zelf ook meegaat. Het is een ontzettend leuke en ook intensieve commissie waarbij je vanaf februari vaak samen komt. Hou hierbij rekening dat je ook in de maand augustus hier deels mee bezig bent. Lijkt jou deze commissie nou ook leuk? Schrijf je dan in en dan zien we je op 10 &11 februari voor de motivatie gesprekjes! De inschrijvingen sluiten op zondag 9 februari om 17.00.

Liefs,

Heleen Postema – Voorzitter Introductie 2022

Rafael Geelen – Commissaris Introductie 2022

Carriere commissie 2022

Lijkt het jou ook leuk om in contact te komen met bedrijven en veel over ze te leren? Schrijf je dan in voor de Carrièrecommissie en organiseer met een paar andere V.U.G.S.-ers de Carrièredag in november! Van februari tot november ga je aan de slag met onder andere het zoeken van leuke geschikte bedrijven, het mailen van deze bedrijven, het opzetten van een programma voor de dag, het maken van een brochure, het regelen van catering en nog allerlei andere dingen. Het is dus een commissie waar je superveel van gaat leren en later ook nog eens veel aan hebt als je gaat werken:). Naast de inhoudelijke zaken is er bij deze commissie natuurlijk ook ruimte voor veel gezelligheid met elkaar!

Liefs,

Loes van der Woerdt – Voorzitter Carrièrecommissie 2022

Silke Heijma – Commissaris Carrièrecommissie 2022

Strums

In 2022 viert V.U.G.S. haar eeuwfeest, we worden namelijk 100 jaar! Om dit 20e Lustrum op touw te zetten worden er extra commissies opgezet die de activiteiten van dit Lustrum mogen organiseren. Omdat deze commissies er normaal niet zijn, worden ze ‘strums’ genoemd. Voor meer informatie over de specifieke strums, zie het inschrijfformulier!

De Strums gelden net als normale commissies, je mag dus maximaal twee strums/commissies doen. De Draaierscommissie, Kascommissie, Oikos, Promocie, Paparacie, Pubcie en tot slot de V.U.G.S.-band tellen hierbij niet mee voor de Strums. N.b. sommige van deze tellen normaal wel mee voor deze regel.

Liefs,

de XXe Lustrumcommissie