Wisselings Algemene Ledenvergadering

Op 23 september 2021 is het dan echt tijd om het stokje officieel over te dragen aan het 100e kandidaatsbestuur der V.U.G.S. Dit gebeurt ceremonieel tijdens de Wisselings Algemene Ledenvergadering in Slot Zeist. Deze ALV is opgesplitst in twee delen. In het eerste gedeelte presenteert het kandidaatsbestuur haar beleidsplan voor het komende verenigingsjaar, worden er commissieleden gedechargeerd en is er nog een korte update over de verenigingszaken. Het tweede gedeelte wordt geopend met de zwanenzang van het 99e bestuur, waarna de bestuurswissel plaatsvindt.

Op het moment kunnen we nog niet vaststellen hoeveel personen er welkom zijn op de locatie, waardoor wij genoodzaakt zijn om te werken met twee scenario’s.

Het eerste, en momenteel geldende, scenario volgt de huidige maatregelen vanuit de overheid. Als gevolg heeft Slot Zeist een beperkte capaciteit, waardoor wij helaas niet iedereen voor de bestuurswissel kunnen uitnodigen. Als bestuur hebben wij besloten dat wij voorrang verschaffen aan V.U.G.S.-leden, waardoor niet-leden helaas niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij de ceremonie. In dit geval verzorgen wij een livestream van de wisselceremonie, welke gevolgd kan worden via Microsoft Teams. Een link naar de livestream wordt te zijner tijd via de mail verzonden, zodat u allen online aanwezig kunt zijn bij bestuurswissel van V.U.G.S.

Als de maatregelen omtrent de COVID-19-pandemie versoepeld worden op de persconferentie van 17 september, is er een mogelijkheid dat wij met Testen voor Toegang kunnen werken. Op deze manier hopen wij zoveel mogelijk gasten te ontvangen op deze avond, indien zij een geldige QR-code kunnen laten zien in de CoronaCheck-applicatie, waardoor wij u allen kunnen ontvangen voor de wisselceremonie.

Inschrijven voor leden kan door hier te klikken.