Meteen naar de inhoud

Afstudeerstage DAGnl

Wij zijn zoekende naar iemand die graag wil leren, en de theorie in de praktijk wil brengen voor wat betreft stedenbouw/ ruimte ontwikkeling.

DAGnl: DE ADVIESGROEP NEDERLAND

Wij als DAGnl hebben alle soorten onderzoeken en expertises in eigen huis. Gaat het om civiel, bodem, flora fauna, archeologie, asbest, sport, spel, landmeten, duurzaamheid of explosieven, DAGnl heeft het in huis.

Mocht de kandidaat ervoor openstaan om te willen kijken binnen deze verschillende onderdelen, dan gaan wij daar een plan van aanpak voor maken.

Karaktercompetenties:

Het zou fantastisch zijn als er kandidaten zich aanmelden met de volgende karaktercompetenties: Energiek, leergierig, sociaal, gedreven en enthousiast.

Tevens zullen wij deze competenties door onze bedrijfscultuur een extra boost geven, want wij als DAGnl zijn mede hierdoor geworden zoals wij nu zijn.

Locatie Warmenhuizen:

De locatie Warmenhuizen bestaat uit 3 vaste employees, een gezellige club met een junior en twee senioren die graag de kandidaat wil helpen met zijn/haar afstudeeropdracht.

De senior zal zich buigen over het jonge talent, waarbij hij zijn ervaringen en kennis graag wil delen met het talent. Mocht de kandidaat ervoor openstaan om na deze afstudeerperiode in loondienst te willen komen bij DAGnl dan zouden wij (bij gebleken geschiktheid) de kandidaat graag een arbeidsovereenkomst voor langere tijd willen aanbieden! De mogelijkheid is er dus zeker om de kandidaat klaar te stomen voor een werkplek voor langere tijd bij DAGnl!

Wij hebben voldoende ruimte bij ons op kantoor om de Corona maatregelen in acht te kunnen nemen, en daarnaast krijgt hij/zij een eigen werkplek waar hij/zij zich volledig kan focussen op de afstudeeropdracht.

Wij staan bekend als een jonge, gedreven en ambitieuze club, waarbij veel mogelijkheden zijn voor wat betreft de persoonlijke ontwikkeling.

Locatie Warmenhuizen richt zich voornamelijk op Ruimtelijke ontwikkeling/ stedenbouw.

Zie ook onze site: https://dagnl.nl/

Locatie Warmenhuizen: https://buroborgland.nl/

Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf

Graag verneem ik of er kandidaten zijn, die zich willen aanmelden voor een gesprek.

Locatie Warmenhuizen/ Buro Borgland:

  • Korte communicatie lijnen

Doordat de communicatielijnen zo kort zijn, heerst er een heldere communicatiesfeer binnen Buro Borgland maar ook binnen de hele organisatie van DAGnl.

  • No nonsense mentaliteit

Doen wat je zegt, zeggen wat je doet.

  • Diversiteit

Diverse werkzaamheden binnen het RO-vakgebied: gebiedsontwikkeling, stedenbouw en planologie, omgevingsmanagement en civiele techniek

  • Multidisciplinaire samenwerking

Doordat Buro Borgland onderdeel is van Dagnl (wat bestaat uit 12 dochterbedrijven met elk zijn eigen identiteit en expertise op gebied van o.a. ecologie, bodem, stedenbouw, civiele techniek etc. ), leer je gaandeweg een heleboel over multidisciplinaire vraagstukken binnen het RO-vakgebied. Tevens hebben starters zodoende een kans om middels een traineeship bij diverse disciplines werkzaamheden te verrichten.

  • Flexibiliteit

Mogelijkheid tot eventueel thuiswerken (in overleg).

  • Mensen eerst

Wij creëren een veilige en respectvolle werkomgeving waarin onze mensen kunnen groeien en succesvol zijn.

Verder hadden wij de volgende onderzoeksvraag in gedachte: ‘’Is er een verband tussen het planvormingsproces en de urgentie om snelheid te maken met (woning)bouwprojecten?’’.

Wij staan natuurlijk ook open voor andere interessante onderzoeksvragen!