Meteen naar de inhoud

Areaal Advies

Areaal Advies is een jong onderzoeks- en adviesbureau dat adviezen en oplossingen biedt voor ruimtelijk-economische vraagstukken. Dit doen we altijd vanuit een onafhankelijke zienswijze. Zo helpen we gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars op weg in soms complexe vraagstukken op het gebied van ruimtelijke economie, gebiedsmanagement en vastgoedbeheer. Onze adviezen worden tastbaar gemaakt in visueel aantrekkelijke rapportages die voor een brede doelgroep leesbaar zijn. Hiermee wordt de opdrachtgever daadwerkelijk in de besluitvorming geholpen.

Maar we schrijven niet alleen rapporten. In veel gevallen voeren we onze adviezen ook uit. Zo hebben we veel ervaring met wijkeconomie (bijvoorbeeld in winkelstraatmanagement en gebiedsmanagement) en met commercieel vastgoed (bijvoorbeeld in het beheer van de commercieel-vastgoedportefeuille van woningcorporaties). Bij passantenonderzoeken in winkelgebieden zetten we regelmatig studenten in voor het afnemen van enquêtes .

Areaal Advies is opgericht door drs. Ellen Borgmeijer (Regionale Economie en Economische Geografie, KUB, 1999) en drs. Joost Nicasie (Sociale Geografie en Planologie, UU, 2005). Areaal Advies onderscheidt zich van andere adviesbureaus in vakkennis, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en oog voor duurzaamheid. Areaal Advies is gevestigd in Zeist. Kijk voor meer informatie op onze website.

Meer informatie: Areaal Advies Website