Meteen naar de inhoud

Trajan B.V.

Trajan – Onderzoeksbureau voor verkeer en mobiliteit            

Trajan is een onderzoeksbureau voor verkeer en mobiliteit. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in parkeer-, verkeer- en fietsonderzoek. Met behulp van talloze onderzoeksmethoden verwerven en analyseren we data. Hierin zoeken we uiteindelijk altijd naar de geografische component, want met behulp van Geografische Informatie Systemen (GIS) brengen we de feiten overzichtelijk in kaart. Van een klein parkeeronderzoek tot grote mobiliteitsenquêtes, het kan allemaal.           

Veldwerkers maken gebruik van de intern ontwikkelde mobiele app om informatie te verzamelen over auto’s, fietsers, voetgangers of elk ander vervoersmiddel. We ontvangen de ingevoerde data (en de precieze locatie) direct op onze servers, waarmee we onze analyses snel en zorgvuldig kunnen uitvoeren.     

Visie

Steden zijn in beweging, en haar inzittenden ook. Door die constante dynamiek worden steden groter en drukker. Dit drukt op de leefbaarheid, vitaliteit en bereikbaarheid van stedelijke gebieden. De ruimte, tijd en het gedrag van stedelijke gebruikers staan steeds vaker recht tegen over elkaar. Het ontstaan van complexe mobiliteitsvraagstukken is dan onvermijdelijk. Maar juist die complexe kwesties overzichtelijk in kaart brengen fascineert ons, zodat iedereen zich uiteindelijk zo comfortabel en veilig mogelijk door de stad kan bewegen.            

Kom werken bij Trajan 
Bij Trajan werk je samen met enthousiaste en vakkundige collega’s als veldwerker, datacontroleur of als scanauto chauffeur aan een diversiteit van projecten. Je kunt rekenen op een prettige en informele werkomgeving, waarbij de communicatielijnen kort zijn. Ben je geïnteresseerd geraakt in Trajan? Kijk voor meer informatie op onze website en bekijk hier onze actuele vacatures en stages. 

Contact

+31 20 670 7935  
info@trajan.nl