Activiteiten

Hier kun je inschrijven voor activiteiten.
Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier.
Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven 

Studentenlunch

Klik hier om je aan te melden!

Dinsdag 20 oktober om 13:00 uur heeft de Opleidingscommissie speciaal voor jullie een (online) lokaal gereserveerd!

Je kunt ons fysiek opzoeken in Minnaert 2.01 met een gratis tosti! Maar online kun je ook meedoen. Via Microsoft Teams kun je met deze code joinen: gd7a132 Dus niet ver reizen naar de universiteit, maar gewoon op de bank met een boterham in de hand. Esmee, Jasper en Bart zullen klaarzitten om te luisteren naar alle klachten die jullie hebben over vakken van de eerste periode. Wij zorgen ervoor dat de klachten anoniem bij de docenten terecht komen, zodat zij dit kunnen verbeteren!

Als je geen tijd hebt om langs te komen en je klacht toe te lichten, kan je de klacht/opmerking ook sturen naar ocb.sgpl@uu.nl! We zien jullie graag tijdens de lunch!

Eerstejaarsactiviteit 1: Online Bierproeverij

Het is tijd voor de eerste activiteit van de Eerstejaarsraad, speciaal voor Eerstejaarsstudenten! Op 19 oktober is het tijd om je smaakpapillen te trainen, je zintuigen te prikkelen en het bier rijkelijk te laten vloeien. De Eerstejaarsraad heeft na lange vergadering een topselectie aan speciaalbiertjes voor jullie uitgekozen. Haal de onderstaande 6 biertjes in huis (verkrijgbaar bij de AH of andere winkels met een groot drankassortiment) en laat je verassen bij deze online activiteit. Tijdens de activiteit beantwoord je in groepjes quizvragen over de biertjes en leer je ze van binnen en van buiten kennen. Houd deze pagina in de gaten, hierin wordt de Teams link geplaatst waarmee je de bierproeverij kan joinen. Bij je inschrijving kan je aangeven dat jij graag met bepaalde vriendjes of vriendinnetjes ingedeeld wil worden in een groepje. Doe je dit niet, dan word je gezellig ingedeeld en kan je nieuwe mensen leren kennen! Schrijf je in via de volgende link:

https://forms.gle/xUxBjy5tbKpNVcVc8

Het bierboodschappenlijstje:
Mort Subite Kriek Lambic
Brouwerij ’t IJ Session IPA 4%
Gebrouwen door Vrouwen Gin Weizen
Brouwerij ’t IJ IJbok
Brugse Zot Dubbel
Texels Tripel

Statistiek Bijles

Vind jij het vak Statistische Methoden ook zo verwarrend en lastig? Kom dan naar de Statistiek Bijles op 21 oktober! Je kunt er zowel fysiek als online bij zijn. Fysiek kun je terecht in Minnaert 013 van 13:00 tot 14:00, en online via Microsoft Teams! Je kunt met de volgende code het Teams kanaal joinen: tr7ggsy

Klik hier om je aan te melden voor de Statistiek Bijles!

Bij de Statistiek Bijles kun je zelf met vragen komen over wat je nog vaag of ingewikkeld vindt. We zijn er met twee man sterk om al jullie vragen te beantwoorden!

POP-UB

Ben jij je studentenkamer zat en is er alweer geen plek in de UB? Kom dan komende maandag naar de POP-UB in BBG-161! Dit lokaal is de hele dag gereserveerd speciaal voor SGPL’ers om te blokken voor de laatste tentamens van periode 1.