Inschrijven

Hier kun je inschrijven voor activiteiten. Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier. Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven

Bata training 5

Alle deelnemers van de Batavierenrace zijn bekend. Dit betekent dat je nu echt kan gaan trainen voor de afstand die je gaat lopen. Doe je niet mee aan de Batavierenrace? Dan is het natuurlijk ook altijd goed om je conditie op peil te houden. De Batacie organiseert op woensdag 27 maart de vijfde Bata training van dit jaar. We starten om 18.00 uur in het Griftpark. De invulling van de training blijft nog even geheim. Let op: achteraf wordt er niet samen gegeten. Schrijf je nu in via deze link!

V.U.G.S. Symposium ‘Cutting of Catalonia: A stride for independence’

Op 30 april 2019 vindt het jaarlijkse V.U.G.S. Symposium plaats. Dit jaar heeft de commissie gekozen voor een politiek-geografisch onderwerp, namelijk de Catalaanse kwestie. Op de dag woon je workshops en lezingen bij, gegeven door deskundigen uit het binnen- en buitenland! Een week voor het Symposium ontvang je een mail met een link. Via deze link geef jij je voorkeuren voor workshops op.
Deelname kost €8,50. Dit is inclusief lunch en afsluitende borrel! Schrijf je in via deze link.

Brain Train Day

Moet jij in de laatste week van de periode strijden voor je laatste tentamens en deadlines? Het is belangrijk dat je het leren en ontspannen goed afwisselt en productief werkt. Je kan je vanaf nu inschrijven voor een dag vol leren en ontspannen: de Brain Train Day! In Olympos zal het leren worden afgewisseld met een aantal ontspannende activiteiten en er wordt gezorgd voor wat snacks die dag. De Brain Train Day is geheel gratis en vindt plaats op 2 april, inschrijven kan via deze link.