Inschrijven

Hier kun je inschrijven voor activiteiten. Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier. Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven

Binex 2

Op 12 februari gaat V.U.G.S. op bezoek bij Meteo. Dit bedrijf helpt zowel bedrijven als de overheid inspelen op onverwacht weer. We zullen een lezing krijgen en daarnaast ook een rondleiding in de weerkamer. Verder heeft de commissie lunch geregeld voor de reis van Utrecht Centraal naar Wageningen. We verzamelen om kwart over 1 op Utrecht Centraal, dus ook als je college hebt tot kwart voor 1 kan je mee. Na afloop kan je optioneel mee uit eten en nog even gezellig wat drinken met de Vlexcie. Klik op de bovenstaande link om je in te schrijven.

Nationaal Geografisch en Planologisch Symposium

Het is tijd om het thema van het NGPS te onthullen! We zullen jullie niet langer in spanning houden, het thema van dit jaar is ‘Smart Cities’!

Het onderwerp zal worden onderverdeeld in 4 categorieën: design, mobiliteit, landbouw en maatschappij. Hebben we je nog steeds niet enthousiast genoeg gemaakt? Heb je de serie Black Mirror gezien? Verwacht je dat de toekomst er zo uit komt te zien? Kom naar het NGPS op 8 februari en kom erachter!

Klik op bovenstaande link om je vast te verzekeren van een plekje. Tot dan!

Stichting Move

Ben jij student en wil je graag naast je studie een maatschappelijke bijdrage leveren in een gezellige commissie? Meld je aan bij Move en start samen een kortlopend project met kinderen in minder bedeelde wijken in Utrecht. Ontwikkel je projectmanagement-skills, leer nieuwe mensen kennen én laat kinderen zien dat zij hun wereld kunnen veranderen.