Activiteiten

Hier kun je inschrijven voor activiteiten.
Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier.
Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven

Bedrijvendiner Masters

Het Bedrijvendiner gaat dinsdag 4 februari helaas niet door, het bedijvendiner zal verderop in het jaar worden georganiseerd.

De Mastercommissie van V.U.G.S. organiseert dinsdag 4 februari het jaarlijkse Bedrijvendiner! Speciaal voor masterstudenten komen verschillende bedrijven  uit het werkveld van de sociale geografie en planologie naar de Heksenketel bij de Galgenwaard om wellicht hun toekomstige werknemers te leren kennen. Voor masterstudenten is dit het ideale moment om aan hun netwerk te werken. Op een informele manier kunnen bedrijven en masters met elkaar kennis maken. Het Bedrijvendiner vindt plaats bij de Heksenketel in de Galgenwaard om 18:30 uur en is gratis voor de masterstudenten! Je kan je hier inschrijven. Dit kan tot 31 januari 2020, 23:59 uur. Let op: vol = vol!

Op dit moment zijn House of Tenders en Bureau Buiten bevestigd als deelnemende bedrijven. Binnenkort worden andere bedrijven bekend gemaakt.

NGPS

Op vrijdag 7 februari 2020 zal het twaalfde Nationaal Geografisch en Planologisch Symposium plaatsvinden op de Universiteit van Utrecht. Deze dag zal in het teken staan van leerzame lezingen en interessante workshops rondom het thema South East Asia, Challenges of the Future. Nadere informatie over sprekers en workshops volgt. De kosten voor deelname aan het evenement bedragen €10,-.
Inschrijven is mogelijk via https://forms.gle/Fxj7LALyjda62kWG7

Sjaarsactiviteit 2: Kroegentocht

Het is weer bijna zover, de tweede Sjaarsactiviteit komt eraan! Op 6 februari hebben we een kroegentocht met als thema Wie is de mol odz. mollen of gemold worden. 

Voor maar €2,50 kan je deelnemen aan dit spannende en avontuurlijke spelprogramma! Teams bestaande uit eerstejaars zullen deze avond opdrachten uitvoeren en tegelijkertijd jagen op De Mol. Met het uitvoeren van de opdrachten kunnen de kandidaten een prijs winnen. Samenwerken en vertrouwen is van cruciaal belang, wat niet makkelijk is met een mol in de buurt.

De vraag is dan ook, mollen of gemold worden?

Om 19:45 verzamelen we bij het Anne Frank beeld op Janskerkhof. Daarna zullen de opdrachten worden uitgevoerd in een tal van kroegen.

HINTS:
De uiterste uitschrijfdatum is dinsdag 4 februari 2020
Schrijf je nu hier in!