Introductieweek 2019

Lieve aankomende eerstejaars,

In september begin jij aan de studie Sociale Geografie en Planologie (SGPL) aan Universiteit Utrecht. De opleiding SGPL start met een uitgebreide Introductieweek waardoor je in een korte tijd veel leert over de studie, de universiteit en natuurlijk de mooie stad Utrecht. De Introductieweek wordt georganiseerd door studievereniging V.U.G.S. in samenwerking met het departement. Het thema van komende Introductieweek is DéjàV.U.G.S. odz. ‘een tijd die je wilt herbeleven’.

De Introductieweek start op dinsdag 3 september en eindigt op donderdag 5 september. Overdag volg je verschillende colleges en worden er activiteiten georganiseerd waardoor je kennis maakt met je mede-studenten, Utrecht Science Park en de stad. Je bent verplicht om overdag mee te doen aan de activiteiten. Dit geldt niet voor ’s avonds, maar het is wel leuk als je daar ook bij bent. Op dinsdag en donderdag staan er feesten op de planning en op woensdag gaan we langs verschillende kroegen tijdens een kroegentocht. Als je nog geen kamer hebt, wordt er op de eerste dag geregeld dat je bij iemand kan blijven slapen.

Het weekprogramma eindigt op donderdag, want op vrijdag start het Introductieweekend. Dit weekend is niet verplicht, maar wel een goed moment om nog meer eerstejaars te leren kennen. Het weekend duurt van vrijdag tot zondagochtend en vindt plaats in St. Michielsgestel bij de Zonnewende.

Zodra er meer bekend is over de kosten wordt dit naar jullie gecommuniceerd. Voor vragen over de Introductieweek of andere zaken kan je altijd mailen naar vugs@uu.nl

Liefs namens de Introductiecommissie van 2019