ITC Groep

Wij vinden dynamiek en uitdaging belangrijk. Wij willen inspireren en geïnspireerd worden. Zo bouwen we aan een leuk en concurrerend bedrijf. ITC Groep helpt aannemers om aanbestedingen te winnen en aannemers te ondersteunen in de uitvoering.

Wij werken vanuit een sterke persoonlijke betrokkenheid, waardoor wij winnend zijn in tenders en efficiënt in de uitvoering. Dit doen wij zowel in Nederland als internationaal.

Waarom?
Om continu de beste te blijven, zijn wij ervan overtuigd dat een leuke werkplek de belangrijkste voorwaarde is. Als je werkplek inspirerend is en je je ambities kan waarmaken, dan kom je tot grote prestaties. Het gaat hierbij om vertrouwen, trots en plezier.

Hoe?
Met het geven van vrijheid en intensieve coaching, zorgen we voor een steile leercurve. Zo bereiken we trots en vertrouwen. Iedere vrijdag komen we met alle collega’s bij elkaar om onze processen te verbeteren, presentaties bij te wonen en voor onze maandelijkse borrel. Tussendoor is er in ons kantoorruimte om te tafeltennissen. Een gewonnen aanbesteding vieren we met champagne.

Wat?
We helpen aannemers om aanbestedingen te winnen en het project efficiënt uit te voeren.

Hiervoor leveren wij de volgende diensten:
– Coördineren en maken van plannen van aanpak om aanbestedingen te winnen
– Advies geven hoe bedrijven meer aanbestedingen kunnen winnen.

-Geven van cursussen over hoe een winnend plan van aanpak te schrijven

Na het winnen van een plan ondersteunen wij door de invulling van de IPM-rollen:
– Omgevingsmanagement
– Risicomanagement
– Projectmanagement

Voor meer informatie: https://www.itc-groep.nl.