Merkator

MERKATOR BV, opgericht in 2008, is al meer dan 10 jaar een betrouwbare Geo-ICT partner in Nederland en de Benelux. MERKATOR richt zich op de ondersteuning van complexe werkprocessen waar geografie een centrale rol speelt. MERKATOR levert door de inzet en ruime kennis van haar Geo-ICT specialisten een toegevoegde waarde voor zowel de utility & telecom als de lokale overheid. De unieke samenwerking met MERKATOR NV in België zorgt voor extra perspectief, flexibiliteit en andere onverwachte voordelen. MERKATOR biedt ruimte voor innovatie, promoot en optimaliseert ruimtelijke werkprocessen en maakt kritieke informatie toegankelijk ongeacht de werklocatie.

Onze specifieke lokale aanpak en invalshoek maken het verschil in een markt waar onze samenwerking met verschillende toonaangevende internationale softwareproducenten enerzijds en omvangrijke systeemintegratoren anderzijds u bijkomende flexibiliteit zal bieden.

MERKATOR: “Think Spatially, Act Locally”

Als werkgever biedt MERKATOR een platform voor de beste Geo-ICT specialisten van Nederland die zowel bij klanten als in eigen initiatieven hun kennis en kunde willen aanwenden om innovatieve oplossingen te realiseren. Er is veel ruimte om te ondernemen en de vrijheid om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Doelstelling voor de komende jaren is om meer cloud-based GIS producten te ontwikkelen en innovatieve projecten uit te voeren voor onder andere Gemeenten en Utility bedrijven. MERKATOR groeit en zoekt altijd goede mensen met passie voor locatie en IT. Bij MERKATOR werken op dit moment meer dan 70 collega’s in de Benelux.

Voor een actueel aanbod van  vacaturesof voor meer informatie neem een kijkje op onze website

Indien je in een stage bent geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact op met John Joosten