Meteen naar de inhoud

Stagiair Toerisme, Recreatie en Erfgoed

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die aan de slag gaat met projecten op gebied van toerisme, recreatie en erfgoed. Je werkt mee aan onze projecten en je ondersteunt het team met allerhande zaken (project- & procesmanagement, analyse en onderzoek) van verschillende projecten. We zijn gevestigd in Utrecht en werken grotendeels vanuit huis.


Wij bieden een stageplaats waarin je naast een eigen (afstudeer)onderzoek een ondersteunende rol hebt bij de uitvoering van onze projecten. Afhankelijk van je achtergrond en interesses geven we je stage gezamenlijk vorm. Om in aanmerking te komen voor de stage, beschik je over de volgende kenmerken en eigenschappen:
 Je bent masterstudent in één van de volgende richtingen: vrijetijdseconomie, (duurzaam toerisme), planologie, geografie of een andere relevante richting.
 Goede in- en externe communicatieve vaardigheden en een open persoonlijkheid.
 Brede algemene ontwikkeling en maatschappelijke belangstelling, sociaal en omgevingsbewust.
 Je hebt affiniteit of ervaring met toerisme, recreatie en erfgoed. Het is een pre als je ook bekend bent met minimaal één van onze andere thema’s: economie en werklocaties, mobiliteit en bereikbaarheid, energie en duurzame omgeving en Europese projecten en programma’s.
 Je bent enthousiast, initiatiefrijk, leergierig en gemotiveerd om vanuit een adviesbureau bij te dragen aan plannen en projecten op het snijvlak van economie en omgeving.


Wij bieden
 Een uitdagende stageplaats voor 32 tot 40 uur per week.
 De mogelijkheid om tijdens de coronacrisis zowel thuis te werken als om (zo nu en dan)
op ons kantoor in het hart van Utrecht (op loopafstand van Utrecht Centraal) te werken.
 Je doet ervaring op als adviseur, waarbij je samenwerkt met onze opdrachtgevers.
 Je werkt aan interessante projecten met ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor
persoonlijke groei.
 Een flexibel en enthousiast team in een prettige werkomgeving in het hart van Utrecht
op loopafstand van het Centraal Station.
 Een goede stage- en reiskostenvergoeding.

Over Bureau BUITEN
Met een team van 23 betrokken en deskundige professionals beantwoorden we vragen over ruimtelijke economie, duurzaamheid & energie en toerisme, recreatie & erfgoed. Met een frisse blik werken we aan oplossingen die gemeenten of regio’s sterker, duurzamer en mooier maken. Binnen én buiten de gebaande paden. Of het nu gaat om de transformatie
van een bedrijventerrein, een plan voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of het aanvragen van Europese subsidie voor een innovatief project binnen de circulaire economie.


Meer informatie en reageren
Stuur voor 8 januari 2021 je CV en motivatie naar secretariaat@bureaubuiten.nl. Voor meer informatie neem contact op met Adriana Stam (030-2318945).