Update Activiteiten en Openingstijden

Lieve leden en bezoekers,

Vanaf 10 augustus hervat V.U.G.S. haar werkzaamheden. Volgens de huidige regels zijn we hier maximaal met 4 bestuursleden te vinden. We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 11:00-15:00 uur via de mail, sociale media en op 030-2532789.

Vanaf deze dag zal het V.U.G.S.-bestuur doordeweeks tussen 11.00-15.00 ook weer aanwezig zijn op de universiteit en dus ook weer bereikbaar zijn op ons telefoonnummer 030-2532789.

Helaas is de V.U.G.S.-kamer nog niet open voor leden. Wel zullen we de komende weken een aantal activiteiten verzorgen waarbij de richtlijnen van de faculteit, universiteit en het RIVM opgevolgd zullen worden. Houdt hiervoor onze sociale mediakanalen in de gaten!

Voor alle nieuwe eerstejaars en de mentoren, de Introductiecommissie is hard aan het werk om het programma (opnieuw) rond te krijgen waarbij de nieuwe maatregelen van de laatste persconferentie zijn opgenomen. Zodra meer bekend is, krijgen jullie bericht!

Mocht je nog verdere vragen hebben over hoe de komende tijd eruit gaat zien of andere vragen hebben, kun je ons altijd bereiken door te bellen of te mailen naar vugs@uu.nl.

We hopen jullie snel en in goede gezondheid weer te zien!

Liefs,

Het 98e