Update onderwijs

Lieve SGPL’ers,

Het collegejaar zit er alweer bijna op! Hoog tijd om je dus alvast voor te gaan bereiden op volgend jaar. Komende weken worden er een aantal (verplichte) voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd om je te informeren over de rest van je studieplanning. Ook gaat de vernieuwing van de bachelor komende september in. Eventuele gevolgen hiervan worden duidelijk uitgelegd bij deze bijeenkomsten. Voor eerstejaarsstudenten is deze morgenmiddag 18 mei al. Voor ouderejaarsstudenten vindt deze een week later op de 25e plaats. Meer info heb je gekregen op je studentmail! Mocht je naar aanleiding van de bijeenkomst, of nu al, vragen hebben over je studieplanning, dan kun je contact opnemen met de studieadviseurs of even een berichtje sturen naar de commissaris Onderwijs (Bart).

Ook als je andere vragen, klachten of tips hebt dan kun je bij ons terecht. De Opleidingscommissie staat voor je klaar om al jouw opmerkingen door te geven en te zorgen dat er daadwerkelijk wat mee gebeurt. Normaliter ben je ook welkom bij de Studentenlunch om je opmerkingen door te geven. Deze periode organiseren we een nieuwe variant hiervan als pilot bij de vakken Geografie en Toerisme (GEO2-3039) & Stadsgeografie II: Wonen in de stad (GEO2-3304). Volg je een van deze vakken? Dan horen we graag of je ons wil helpen bij deze pilot. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar Bart via vugs@uu.nl. Voor opmerkingen bij andere vakken of het onderwijs in het algemeen kun je ook de studenten van de Opleidingscommissie (Esmee Steenwinkel, Jasper Lebbing en Bart van Heijningen) benaderen!

Ten slotte gaan ook de inschrijvingen voor de vakken van periode 1 binnenkort weer open. Deze lopen van 31 mei t/m 27 juni. Maar voor het zover is, nog veel succes nog met de laatste periode!