Alumniactiviteit

Alumnibijeenkomst Sociale Geografie en Planologie Rotterdam

Katendrecht Hip, bruisend, maar nog steeds rauw

Vroeger Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt, tegenwoordig home of the hip. Schiereiland Katendrecht heeft zich in een paar jaar tijd ontpopt tot een van de meest bruisende zones van de stad, zonder z’n rauwe rafelrandjes te verliezen. (https://rotterdam.info/gebieden/katendrecht/)

Op zaterdag 21 september organiseert V.U.G.S. in samenwerking met het departement Sociale Geografie en Planologie een alumnibijeenkomst op Katendrecht. Alumna Els Desmet zal een lezing geven over de ontwikkeling van de wijk Katendrecht. Vervolgens krijgt u de kans om deze ontwikkelingen met eigen ogen te zien tijdens een rondwandeling over de Kop van Zuid en Katendrecht. De uitnodiging en het volledige programma kunt u via de onderstaande link bekijken:

programma & uitnodiging 21 september 2019 (1) 

Vanaf maandag 19 augustus kunt u zich via deze link inschrijven. Inschrijven is mogelijk tot 10 september 2019.  Deelname aan deze activiteit kost € 25,00. Dit bedrag kunt u via deze link betalen.

De uitnodigingen voor de activiteit zijn per post en via een e-mail verstuurd. Heeft u geen e-mail ontvangen, maar wilt u wel op de hoogte blijven van komende alumniactiviteiten? Stuur dan uw naam, adres en e-mailadres naar vugs@uu.nl.