Meteen naar de inhoud

Alumniactiviteit

Alumnibijeenkomst Sociale Geografie en Planologie Zaterdag 27 maart 2021

Thema: Toekomstig onderwijs Sociale Geografie en Planologien.a.v. hogeronderwijspremie OC&W 2021 – Futuring & the Mixed Classroom

Op zaterdag 27 maart organiseerde V.U.G.S. in samenwerking met het departement Sociale Geografie en Planologie een alumnibijeenkomst via MS Teams.

De mixed classroom is een eerste product van de zoektocht naar ‘het nieuwe klaslokaal’ die nadrukkelijk een brug naar de buitenwereld slaat. Uitgangspunt hierbij is het idee van futuring: het actief onderzoeken en vormgeven van de toekomst.  Het project is een initiatief van de Urban Futures Studio in samenwerking met de departementen Sociale Geografie en Planologie en Duurzame Ontwikkeling (Copernicus Instituut) van de Faculteit Geowetenschappen

Mixed Classroom in Teaching and Learning Lab 2019. Foto: Hilde Segond von Banchet.

Tijdens deze middag werden de Alumni meegenomen in deze vernieuwende onderwijsvorm. De middag werd afgesloten met een gezellige pubquiz, die door V.U.G.S. werd georganiseerd.

Mixed Classroom 2019. Foto: Mark Damen

Wilt u wel op de hoogte blijven van komende alumniactiviteiten? Stuur dan uw naam, adres en e-mailadres naar vugs@uu.nl.