Meteen naar de inhoud

Vlexcie – De Grote Podcastlas Malta!

    Op donderdag 6 april staat de tweede lezing van de Vlexcie op het programma. De commissie is super enthousiast eindelijk te kunnen vertellen dat niemand minder dan de heren van de Grote Podcastlas deze lezing zullen geven!

    De Grote Podcastlas is de audioversie van je favoriete atlas. Elke week nemen Max, Leon en Hugo je mee op reis naar een ander land, waar ze je vertellen over de geschiedenis, economie, politiek, de mooiste plekjes, de cultuur, muziek én hun nationale sport. Geen experts, wel liefhebbers. Nooit volledig, wel origineel.

    De Podcastlas is normaal gesproken te beluisteren op Spotify, maar op 6 april vertellen Max, Leon en Hugo live tijdens deze interactieve lezing over Malta. De keuze voor dit land is niet geheel toevallig, aangezien twee dagen na de lezing de Buitex naar Malta en Sicilië zal vertrekken.

    De lezing zal plaatsvinden op donderdag 6 april vanaf 19:00 (inloop vanaf 18:30) bij Theaterhuis de Berenkuil aan de Biltstraat en kost €2,50 om bij te wonen. De Donacie staat daarnaast ook weer klaar om een lekkere Donacie-snack bij de lezing te verzorgen. Let op: er is beperkt plek, dus schrijf je hier optijd in als je verzekerd wilt zijn van een plekje!