Skip to content

Books

Boeken voor de studie Sociale Geografie en Planologie kan je via de webshop van V.U.G.S. bestellen. Bestel je boeken via deze webshop om korting te krijgen op je bestelling.

Boeken kopen

De boeken voor de eerste periode van het collegejaar (2024-2025) kunnen vanaf nu besteld worden via de webshop.

The books for the first block of the academic year (2024-2025) can be ordered now in the webshop.

Zorg dat je je boeken uiterlijk 21 juli bestelt om de maximale korting op je Nederlandse studieboeken te krijgen! Op internationale boeken ontvang je tot 15% korting en op Nederlandse boeken een korting van 10%. Buiten de bestelperiodes, in dit geval twee weken na aanvang van blok 3 kun je nog steeds je boeken bij ons online bestellen, maar mag V.U.G.S. helaas van de wet geen 10% korting meer geven op Nederlandse boeken. In dat geval kun je maximaal 5% korting krijgen op Nederlandse boeken (bij het bestellen van minimaal 2 Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je bij ons natuurlijk altijd maximale korting!

Let wel op dat je lid moet zijn van studievereniging V.U.G.S. om recht te hebben op de kortingen. Ben je nog geen lid, ga dan naar http://www.vugs.nl/vereniging/lidmaatschap/ en vul het formulier in. Voor slechts € 17,50 per jaar krijg je niet alleen korting op je studieboeken, maar ben je welkom op de lezingen, excursies, reizen, sportactiviteiten, feesten en vele andere activiteiten die door studievereniging V.U.G.S worden georganiseerd. Dit lidmaatschap is doorlopend tot wederopzegging.

Heb je nog vragen? Antwoorden op veel gestelde vragen vind je bij help/vragen bovenaan de webshop. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen.