Boeken

Boeken voor de studie Sociale Geografie en Planologie kan je via de webshop van V.U.G.S. bestellen. Bestel je boeken via deze webshop om korting te krijgen op je bestelling.

De boeken voor de derde periode van het collegejaar (2019-2020) kunnen vanaf nu besteld worden via de webshop.

The books for the third block of the academic year (2019-2020) can now be ordered via the webshop.

Boeken voor de masters aan de faculteit Geowetenschappen kan je via www.studystore.nl bestellen. 

Je kunt ervoor kiezen de boeken thuis te laten bezorgen in plaats van ze op te halen op de V.U.G.S.-kamer. De verzendkosten bedragen echter wel €1,95. Wil je geen verzendkosten betalen, zorg dan dat je je boeken vóór vrijdag 24 januari 2020 bestelt, dan kun je ze vanaf maandag 3 februari ophalen op de V.U.G.S.-kamer (Buys Ballot Gebouw, kamer 2.67). Bestel je na 24 januari, dan worden ze automatisch thuisgestuurd en betaal je dus de verzendkosten.

Zorg dat je je boeken uiterlijk 10 februari bestelt om de maximale korting op je Nederlandse studieboeken te krijgen! Op internationale boeken ontvang je tot 13% korting en op Nederlandse boeken een korting van 10%. Buiten de bestelperiodes, in dit geval, na 10 februari, kun je nog steeds je boeken bij ons online bestellen, maar mag V.U.G.S. helaas van de wet geen 10% korting meer geven op Nederlandse boeken. In dat geval kun je maximaal 5% korting krijgen op Nederlandse boeken (bij het bestellen van minimaal 2 Nederlandse boeken). Voor internationale boeken is er geen wetgeving en daarop krijg je bij ons natuurlijk altijd maximale korting!

Let wel op dat je lid moet zijn van studievereniging V.U.G.S. om recht te hebben op de kortingen. Ben je nog geen lid, ga dan naar http://www.vugs.nl/vereniging/lidmaatschap/ en vul het formulier in. Voor slechts € 15,00 per jaar krijg je niet alleen korting op je studieboeken, maar ben je welkom op de lezingen, excursies, reizen, sportactiviteiten, feesten en vele andere activiteiten die door studievereniging V.U.G.S worden georganiseerd. Dit lidmaatschap is doorlopend tot wederopzegging.

Heb je nog vragen? Antwoorden op veel gestelde vragen vind je bij help/vragen bovenaan de webshop. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Let op: Om je boeken te bestellen moet je inloggen. Deze inloggegevens zijn niet dezelfde inloggegevens als op de V.U.G.S.-site. Je maakt eenmalig een nieuw account aan die je gedurende het jaar kan blijven gebruiken. De gegevens die je voor dit account invult worden doorgestuurd naar Studystore, de leverancier van de boeken.