Meteen naar de inhoud

Huidig Bestuur

V.l.n.r.: Linda Gras, Bob Jeurgens, Kleis Klijsen, Arend van Noort, Robin Pleizier, Astrid van Hooren

Sinds 14 september 2022 wordt V.U.G.S. geleid door het XXe Lustrumbestuur. Gedurende verenigingsjaar 2022-2023 zullen zij zich samen inzetten voor de vereniging en haar leden. Naast hun bestuursfunctie zijn zij als commissaris verantwoordelijk voor een aantal van de vele commissies die V.U.G.S. rijk is.

Hieronder kun je lezen over de verschillende bestuursleden, welke commissies zij onder hun hoede hebben en welke taken zij vervullen.


Arend van Noort
Voorzitter

Beste lezer!

Ik ben Arend en ik zet mij dit jaar in als voorzitter van V.U.G.S.

Ik heb als voorzitter de prachtige taak om V.U.G.S. achter en voor de schermen draaiende te houden. Ik houd hierbij hierbij overzicht over onze leden, mijn bestuursgenootjes en de rest van de vereniging. Daarnaast doe ik de voorbereiding van bestuursvergaderingen en ALV’s en zit deze voor. Verder neem ik het contact tussen V.U.G.S. en veel verschillende partijen op me. Ten slotte spring ik natuurlijk graag bij waar dat nodig is.

Ik heb als bestuurslid een aantal commissies onder mijn hoede. Zo ben ik commissaris van de Jaarboekcommissie ,de ‘Mastercommittee’, de Sport- & spelcommissie en de XXe Lustrumcommissie. Daarnaast ben ik onderdeel van de Buitexcommissie en de werkgroep Ereleden en Honorair leden en organiseer ik samen met andere verenigingen de evenementen ‘Battle of the Bands’ en ‘Missing Maps’.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn huisgenoten, mijn ploeg en commissie bij ORCA, mijn familie of mede V.U.G.S.-leden. Boven alles wil ik natuurlijk het meeste uit dit jaar halen en me vol inzetten voor deze prachtige 100 jaar oude vereniging.

Geografische groetjes, Arend

Linda Gras
Secretaris

Hallo!

Mijn naam is Linda en dit jaar mag ik de prachtige taak van secretaris binnen het V.U.G.S.-bestuur op me nemen.

Dit houdt onder andere in dat ik de wekelijkse bestuursvergaderingen en algemene ledenvergaderingen notuleer en de ledenadministratie van de vereniging bijwerk. Ik heb de afgelopen twee jaar met veel plezier Sociale Geografie en Planologie gestudeerd, en heb voorafgaand aan mijn bestuursjaar onder andere de Introductiecommissie en de Symposiumcommissie gedaan.

Deze commissies hebben mij zo enthousiast gemaakt dat ik dit jaar bestuur ben gaan doen! Naast mijn taken als secretaris heb ik ook een aantal commissies onder mijn hoede, namelijk de Paparacie, de Eerstejaarsraad, de Vlexcie en de Diescommissie. Samen met deze commissies hoop ik veel leuke en ook leerzame activiteiten neer te kunnen zetten. Verder organiseer ik dit jaar samen met Robin en 8 bestuursleden van zusterverenigingen van V.U.G.S. het Nationaal Geografisch Planologisch Symposium in Wageningen!

Tot slot ben ik ook verantwoordelijk voor al het contact met alumni van de studie en voor hen organiseer ik in samenwerking met het departement SGPL ook de alumnidag op 13 mei! 

Liefs, Linda 

Astrid van Hooren
Penningmeester

Hoi allemaal!

Mijn naam is Astrid en ik ben dit jaar de penningmeester van V.U.G.S. Deze functie vervul ik met erg veel plezier!

Als penningmeester hou ik overzicht over de financiën van de vereniging. Dit doe ik door alle in- en uitgaven bij te houden in het boekhoudprogramma. Verder ben ik veel bezig met het betalen van facturen en declaraties. 

Hiernaast hou ik me bezig met verschillende commissies. Zo ben ik samen met mijn commissieleden verantwoordelijk voor het organiseren van de wintersport, de pubquizzen en het symposium. Ook organiseer in samenwerking met andere studieverengingen het zwembadfeest Dansplons.


Robin Pleizier
Commissaris Onderwijs & vicevoorzitter

Hoi allemaal!

Ik heb dit jaar de eer om de functie van commissaris Onderwijs van V.U.G.S. te vervullen. Dat houdt in dat ik me bezig houd met de verkoop van studieboeken, het verzamelen van feedback over cursussen en docenten, en alles wat hier nog meer bij komt kijken!

Verder voorzie ik onze feesten en borrels van de beste DJ’s (onze eigen Draaierscommissie) en houd ik met de Fitcie de vereniging gezond en vitaal.

Tot slot organiseer ik voor volgend jaar de introductieweek, en zorg ik samen met de commissie dat er een nieuwe generatie eerstejaars enthousiast wordt voor de vereniging!

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met mijn dispuutsgenoten van dispuut Reclus ’22.

Kortom, als je ooit wat kwijt wilt over onderwijs (het is een passie), of als je gewoon je hart wilt luchten, kun je me vinden op de V.U.G.S.-kamer!

Bob Jeurgens
Commissaris Extern
& vicesecretaris

Hallo!

Als commissaris Extern ben ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de vereniging met allerlei externe instanties. Of het nou gaat om contacten met bedrijven, overheidsorganisaties, maar ook bijvoorbeeld onze stamkroeg, dan moet je bij mij zijn! Daarnaast houd ik me van dag tot dag bezig met de acquisitie van de vereniging en met alle Carrière-georiënteerde aspecten van V.U.G.S. (lees hier meer). Waaronder ook bijvoorbeeld de jaarlijkse Carrièredag in samenwerking met de Carrièrecommissie.

Ook weet ik alles af van de geschiedenis en inventaris van V.U.G.S.: als commissaris Archief ben ik samen met de Archiefcommissie vaak aan het kijken naar oude foto’s en andere attributen.

Verder zet ik mij namens de goededoelencommissie, de Donacie, in voor Stichting Kibo door allerlei verschillende activiteiten te organiseren, organiseer ik het Ledenweekend aan het einde van het verenigingsjaar, verzorg ik met mijn groene vingers het V.U.G.S.-tuintje en zing ik in onze eigen V.U.G.S.-band.

Kleis Klijsen
Commissaris Intern
& vicepenningmeester

Goedemiddag, -morgen, -avond of alles daartussenin!

Dit jaar vervul ik de functie van commissaris Intern. Dit betekent onder andere dat ik verantwoordelijk ben voor de snack- en drankvoorraad van V.U.G.S., en voor het bijhouden van het SAC-document.

Daarnaast organiseer ik dit jaar de Buitex, onze jaarlijkse studiereis, en zet ik samen met de Eventcie een knalfeest neer in januari.

In mijn vrije tijd maak ik het liefst muziek, of vind ik het leuk om dingen te ontwerpen in Adobe Illustrator.

Graag zie ik jullie terug op de V.U.G.S.-kamer, of bij een van onze borrels of activiteiten.


Commissieverdeling

Arend van NoortVoorzitter, commissaris Promotie & Planning, Battle of the Bands, Jaarboekcommissie, XXe Lustrumcommissie,
Mastercommissie, Missing Maps, Sport- & Spelcommissie
Linda GrasSecretaris, commissaris Alumni, Promocie, Diescommissie, Eerstejaarsraad, NGPS, Promocie, Vlexcie
Astrid van HoorenPenningmeester, vicecommissaris Extern, DanceSplash, Paparacie, Pubcie, Symposiumcommissie, Wintersportcommissie
Robin PleizierVicevoorzitter, commissaris Onderwijs, Draaierscommissie, Fitcie, Introductiecommissie, NGPS, Oikos Redakcie, Owattenaait
Bob JeurgensVicesecretaris, commissaris Extern, Archief, Archiefcommissie, Ascension, Carrièrecommissie, Donacie, Geocommissie,
Ledenweekend, V.U.G.S.-band
Kleis KlijsenVicepenningmeester, commissaris Intern, Website & ICT, Buitexcommissie, Eventcie, Faculty, KPSU, Webcie