Skip to content

Current Board

v.l.n.r./b.n.b. Jiska Halmans, Floor Roll, Guus van Meulebrouck, Aafke Heida, Lauren Harkisoon, Tom Cleutjens

Sinds 13 september 2023 wordt V.U.G.S. geleid door het 102e bestuur. Gedurende verenigingsjaar 2023-2024 zullen zij zich samen inzetten voor de vereniging en haar leden. Naast hun bestuursfunctie zijn zij als commissaris verantwoordelijk voor een aantal van de vele commissies die V.U.G.S. rijk is.

Hieronder kun je lezen over de verschillende bestuursleden, welke commissies zij onder hun hoede hebben en welke taken zij vervullen.


Lauren Harkisoon
Voorzitter

Beste iedereen

Mijn naam is Lauren en ik mag dit jaar de rol van voorzitter vervullen!

Met deze functie is het aan mij en mijn bestuursleden om de vereniging draaiende te houden op alle fronten. Ik houd mij bezig met zowel de leden, mijn bestuursgenootjes en de vereniging in het algemeen. Een belangrijke taak voor mij is het leiden van de ALV’s en ook de wekelijkse bestuursvergaderingen. Als aanspreekpunt van de vereniging en vice commissaris Extern zal ik mij ook voor een groot deel druk maken met alle communicatie die betrekking heeft op verenigingszaken. Je zou mij kunnen beschouwen als de vliegende keep die waar nodig overal haar steentje bijdraagt.

Naast mijn hoofd- en nevenfunctie houd ik mij bezig met verschillende commissies. Dat zijn de Vlexcie, Pubcie, Wintersportcommissie en de V.U.G.S.-band. Hierom ben ik ook medeverantwoordelijk voor ‘Battle of the Bands’. Verder zal ik het Gala verzorgen waar ik een schitterende avond van zal maken! Als laatste maak ik deel uit van de werkgroep Ereleden en Honorair leden.

Ik heb er vertrouwen in dat ik, mijn bestuursgenoten en de hele vereniging een mooi, gezellig en succesvol jaar tegemoet gaan. Ik kijk ernaar uit om alles samen te beleven.

Met geografische groet,
Lauren

Aafke Heida
Secretaris

Hey allemaal,

Ik ben Aafke en ik dit jaar de functie secretaris gaan vervullen en daar heb ik ontzettend veel zin in! Dat betekent dat ik veel mag gaan notuleren tijdens de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen. Daarnaast behoort het schrijven van de leden- en docentenmail ook tot een van mijn taken.

Afgelopen jaar heb ik me bezig gehouden met de Diescommissie en nu ben ik extra enthousiast om ook nog enkele commissies te mogen ondersteunen. Zo word ik commissaris van de Introductiecommissie, de Mastercommittee, de Sport- & spelcommissie en de Promocie. Hiernaast mag ik ook twee evenementen organiseren in samenwerking met andere verenigingen! Het Nationaal Geografisch en Planologisch Symposium is daar een van, dit organiseer ik samen met Jiska en onze zusterverenigingen.

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst door spelletjes te spelen tegen vrienden, familie en huisgenoten. Kom dan ook vooral een spelletje tegen mij spelen op de V.U.G.S.-kamer! Naast spellen spelen vind ik het leuk om te schilderen en om naar muziek te luisteren.

Ik heb heel veel zin om een super tof jaar neer te kunnen zetten voor deze mooie vereniging samen met mijn lieve bestuursgenoten en de leden!

Liefs, Aafke

Tom Cleutjens Penningmeester

Waarde Leden,

Mijn naam is Tom en dit jaar zal ik de functie van penningmeester van V.U.G.S. invullen. Ik heb ontzettend veel zin om deze taak dit bestuursjaar te gaan vervullen.

Met deze functie ga ik me vooral met in- en uitgaven van de vereniging bezighouden en dit doe ik door middel van ons boekhoudprogramma. Ook zal ik facturen en declaraties namens onze vereniging betalen.

Naast deze hoofdfunctie ben ik ook Commissaris Alumni waardoor ik het contact met de alumni zal bijhouden en hiermee ook de jaarlijkse activiteit mee organiseren. Ook zal ik me bezighouden met de volgende commissies: Donacie, Symposium en het Ledenweekend. In samenwerking met andere verenigingen organiseer ik de Geocommissie en de vervangende activiteit van Owattenait.

In mijn vrije tijd sport graag in de vorm van voetbal of bezoek ik wedstrijden van PSV de beste club uit het land. Ook doe ik graag dingen met Reclus of spendeer ik mijn tijd met familie of vrienden. We gaan er een geweldig jaar van maken!

Houdoe he!
Tom


Guus van Meulebrouck
Vicevoorzitter & commissaris Extern

Hoi!

Ik mag dit jaar de mooie functie van Commissaris Extern vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het relatiebeheer tussen de vereniging en externe instanties. Dit kan contact zijn tussen de vereniging en bedrijven, maar ook met onze stamkroeg! Zeg je externe partijen dan zeg je carrière, en uiteraard ben ik als Commissaris Extern verbonden aan alle carrière gerelateerde activiteiten en ontwikkelingen van V.U.G.S. (lees hier meer) waaronder de carrièredag, maar ook van de bijbehorende carrière-commissie ben ik de Commissaris vanuit het bestuur.

Als Commissaris Archief mag ik de inmiddels eeuw-lange geschiedenis van V.U.G.S. uitpluizen en vertegenwoordigen in samenwerking met de Archiefcommissie, om zo de oudste verhalen die de vereniging rijk is boven te halen!

Ook zal ik mij dit jaar inzetten voor de Draaierscommissie van V.U.G.S., dus wil je graag leren draaien om op de leukste feesten te kunnen draaien, kom dan zeker naar mij toe! Als laatste zal ik in april samen met de Buitex-commissie de jaarlijkse buitenlandse excursie van V.U.G.S. organiseren. Menig (ex-)V.U.G.S. lid kan eindeloze verhalen vertellen over deze legendarische reis!

Jiska Halmans
Vicesecretaris & commissaris Onderwijs

Lieve V.U.G.S.-ers,

Dit jaar mag ik met trots de rol van Commissaris Onderwijs vervullen. Dat betekent onder andere dat ik ervoor zorg dat jullie je studieboeken kunnen bestellen, ik hét luisterend oor ben voor al jullie vragen over de docenten en cursussen, en nog veel meer.
Ik zal er dus voor zorgen dat jullie goed voorbereid jullie studie kunnen voortzetten!
Ook zal ik Aafke met haar taak als secretaris ondersteunen als vicesecretaris.

Verder zal ik dit jaar al jullie mooie gezichten vastleggen als commissaris van de Paparacie. Mijn overige commissarisfuncties zijn; commissaris Dies, commissaris Oikos Redakcie en commissaris Eerstejaarsraad. Dus mocht je als eerstejaars leuke feestjes en evenementen willen organiseren zoek me dan vooral op!

Daarnaast houd ik me ook nog bezig met enkele samenwerkingsverbanden. Dit is het Nationaal Geografisch en Planologisch Symposium dat ik samen met Aafke en de zusterverenigingen van V.U.G.S. organiseer. Ook ga ik het spetterende Dansplons mede-organiseren.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en ga samen met mijn bestuursgenoten hopelijk een knaller van een vereningsjaar voor jullie neerzetten!

Tot snel lieve leden!

Floor Roll
Vicepenningmeester & commissaris Intern

Gegroet,

Dit jaar bekleed ik de positie van commissaris Intern bij V.U.G.S. Als commissaris Intern ben ik verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het beheer van de snack- en drankvoorraad van V.U.G.S. en de disputen, genootschappen en vertrouwenscontactpersonen.

Dit jaar zal ik lekker veel computeren als commissaris Website & ICT, maar kan je me ook terugvinden in de natuur met de Tuincie! Samen met de Eventcie zal ik hard aan de slag gaan om spetterende activiteiten zoals het Vugstival te organiseren. Met de Fitcie kan je me zien hobbelen bij de welbekende Batavierenrace. Ook kan je bij met aankloppen als je interesse hebt in onze statuten of het Huishoudelijk Reglement.

Als je me zoekt, kan je me waarschijnlijk op de V.U.G.S.-kamer vinden. Anders ben ik de snacks aan het tellen en sorteren in het archief.

Tot daar!


Commissieverdeling

Lauren HarkisoonVoorzitter, vicecommissaris Extern, commissaris Planning, Battle of the Bands, Gala, Jaarboekcommissie, Pubcie, Vlexcie, Wintersport
Aafke HeidaSecretaris, commissaris Planning, Missing Maps, NGPS, Introductiecommissie, Mastercommissie, Promocie, Sport & Spel
Tom CleutjensPenningmeester, commissaris Alumni, Geocommissie, Owattenaait, Donacie, Ledenweekend, Symposiumcommissie, V.U.G.S.-band
Guus van MeulebrouckVicevoorzitter, commissaris Extern, commissaris Archief, Archiefcommissie, Buitex, Carrièrecommissie, Draaierscommissie
Jiska HalmansVicesecretaris, commissaris Onderwijs, Dancesplash, NGPS, Diescommissie, Eerstejaarsraad, Oikos-Redakcie, Paparacie
Floor RollVicepenningmeester, commissaris Intern, Website & ICT, Ascension, Eventcie, Fitcie, StafStu Cabaretcommissie, Webcie