Skip to content

Career

Welkom op de carrièrepagina van de Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten (V.U.G.S.), verbonden aan de Universiteit Utrecht. Op deze pagina kun je terecht als je op zoek bent naar een stage, bijbaan of vacature of wanneer je simpelweg nieuwsgierig bent naar diverse bedrijven binnen het vakgebied van Sociale Geografie & Planologie.

In samenwerking met het departement Sociale Geografie & Planologie houdt V.U.G.S. haar aanbod aan stages en vacatures zo volledig mogelijk en ook houden we je op de hoogte van allerlei carrière-gerelateerde activiteiten die door V.U.G.S., de universiteit of door externe bedrijven worden georganiseerd.

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden die er zijn binnen het werkveld, stage lopen of gewoon even willen kletsen over de wereld ná het studeren. Dan kun je hiervoor altijd de commissaris Extern of de Externcie aanschieten. Zij vertellen je hier graag meer over en helpen je op weg!

Je kunt ook terecht op onze V.U.G.S. geo -LinkedIn pagina.

Sponsorcontact voor bedrijven

Het organiseren en uitvoeren van een dergelijke vereniging gaat gepaard met kosten die niet in zijn geheel afgewenteld kunnen worden op haar leden, om zodoende de financiële laagdrempeligheid voor onze leden te waarborgen. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven die hun naam aan V.U.G.S. willen verbinden en zich hiermee willen profileren onder studenten en staf van de opleiding. Hierbij gaat het met name om bedrijven en organisaties die leden van V.U.G.S. als mogelijke doelgroep zien en op deze manier hun klantenbestand, naamsbekendheid en maatschappelijke betrokkenheid willen vergroten.

Sponsor worden van V.U.G.S. zal uw naamsbekendheid onder de studenten en de staf van de Faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht vergroten. Daarnaast kan V.U.G.S. dienen als communicatiemiddel tussen de studenten en het bedrijfsleven. Ook kan V.U.G.S. helpen bij het vinden van goede stagiairs en/of afgestudeerden onder onze leden.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

Guus van Meulebrouck
h.t. vicevoorzitter & commissaris Extern der V.U.G.S.

Princetonplein 5a
3584 CC Utrecht
Telefoon: 030-2532789 (bereikbaar tijdens kantooruren)
www.vugs.nl
vugs@uu.nl