Skip to content

Update onderwijs

Heb je vragen of opmerkingen over het onderwijs? Spreek dan Jiska Halmans (Commissaris Onderwijs) aan op de V.U.G.S.- kamer of stuur een mail naar vugs@uu.nl!

Update onderwijs Januari 2024

Evaluatie cursussen

De tweede periode zit er op en dat betekent dat er weer een hele rits cursussen afgerond zijn. De opleidingscommissie, bestaande uit verschillende docenten en de studenten Stijn Gies, Robin Pleizier en Jiska Halmans gaan deze vakken uitgebreid evalueren. Wil je wat kwijt over deze vakken? Meld je bij een van hun! Zij nemen alle klachten, opmerkingen en vragen mee in de evaluaties. Je kunt ook mailen naar OCB.sgpl@gmail.com

Onderwijsactiviteiten in januari 

Op 16 januari organiseert V.U.G.S. de Thesismiddag! Op deze middag kom je alles te weten over het schrijven van een bachelorthesis, van de praktische zaken tot inspiratie voor onderwerpen. De thesiscoördinator om je allerlei handige tips en tricks te geven. Inschrijven is niet nodig! (!) Let op (!) Deze Thesismiddag is uitsluitend voor studenten van de vernieuwde versie van de Bachelor!

Cursussen periode 3

De eerstejaarscursussen van periode drie zijn Grenzen in perspectief en Globalisering en Ontwikkeling. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten, maar niet getreurd: je kan je altijd nog inschrijven in de na-inschrijving op 22 en dinsdag 23 januari 2024. Ook kan je inmiddels hiervoor al je boeken bestellen!

Heb je vragen over je studieplanning? Neem contact met de studieadviseurs van SGPL: Aukje de Graaf en Floris Bouwman