Update onderwijs

Er worden continu nieuwe maatregelen en regelingen ingevoerd op onderwijsgebied, niet alleen op nationaal niveau, maar ook op universiteitsniveau en natuurlijk binnen het departement Sociale Geografie & Planologie. Heb je vragen of opmerkingen over het onderwijs? Spreek dan Bart van Heijningen (Commissaris Onderwijs) aan op de V.U.G.S.- kamer of stuur een mail naar vugs@uu.nl!

Update december 2019:

Verandering cursuskalender 2019-2020

De nieuwe cursuskalender bachelor voor volgend collegejaar is weer beschikbaar. De volgende wijzigingen zijn gemaakt:

  • De cursus GEO2-3117 Planning theory is verplaatst naar periode 1C
  • Nieuwe cursus GEO3-3805 Economics of Networks in periode 1B
  • Nieuwe cursus GEO3-3319 Netwerken en Steden in periode 2C
  • Nieuwe cursus GEO2-3804 Economics of cities periode 4B
  • De cursus Commerciaal vastgoed krijgt een nieuwe naam, GEO2-3203 Vastgoed, financiële markten en stedelijke ontwikkeling periode 4B
  • De cursus GEO3-3311 Creatieve stad is verdwenen van de cursuskalender

De volledige cursuskalender bachelor SGPL 2019 – 2020 is hier te vinden.

Bring Your Own Device

Als je al een laptop hebt, kan je hiermee blijven werken, zolang je er in het onderwijs geen problemen mee ondervindt.

Mocht je een nieuwe laptop moeten aanschaffen, raden we een Windows laptop met de hieronder genoemde specificaties aan. Je kan zelf de leverancier en het merk bepalen. Campusshop en Surfspot hebben speciale aanbiedingen voor studenten.

Een Apple laptop is ook te gebruiken. Voor specifieke cursussen heb je op je Apple echter aanvullend een Windows licentie en virtualisatie-software (zoals Parallels) nodig om Windows software te kunnen draaien.
In een cursus zelf wordt aangegeven welke onderwijssoftware je voor die cursus nodig hebt. Deze wordt gratis beschikbaar gesteld via MyWorkplace.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Claudia Heres via bscinfo.geo@uu.nl.Houd voor meer informatie over veranderingen binnen onderwijs deze site in de gaten!