Update onderwijs

Heb je vragen of opmerkingen over het onderwijs? Spreek dan Anna Fial (Commissaris Onderwijs) aan op de V.U.G.S.- kamer of stuur een mail naar vugs@uu.nl!

Update onderwijs november 2021

Evaluatie nieuwe eerstejaarsvakken

De eerste periode zit er bijna op en dat betekent dat de vakken Stad in Beweging en Strijd om de Ruimte op zijn einde komen. De opleidingscommissie, bestaande uit verschillende docenten en de studenten Bart van Heijningen, Iris Veenvliet en Anna Fial gaan deze vakken uitgebreid evalueren. Wil je wat kwijt over deze vakken? Meld je bij Anna, Iris of Bart aan voor de studentenlunch, waar je onder het genot van een tosti je mening kan geven over de vakken en in gesprek kan gaan met de cursuscoördinator. De studentenlunches vinden plaats in de week van 15 november. Je kunt ook mailen naar OCB.sgpl@gmail.com

Cursussen periode 2

In periode 2 worden enkele vakken voor het laatst aangeboden. Het gaat om Statistische methoden, Kwalitatieve onderzoeksmethoden, Theorie & geschiedenis van de Sociale Geografie en Planningmethoden. Zorg dat je deze vakken haalt! Mocht je onverhoopt toch niet slagen voor deze cursussen, dan wordt dit opgelost met een speciale overgangsregeling. Meer informatie hierover volgt.

De eerstejaarscursussen van periode twee zijn Globalisering & Ontwikkeling en Ruimtelijke data & geo-informatie.

Bestel de boeken voor deze cursussen nu bij Studystore en krijg 10% korting!

De overgangsregeling voor tweede-, derde- en vierdejaarsstudenten

Voor de huidige studenten zal, indien bepaalde major verplichte cursussen niet behaald zijn, een overgangsregeling komen, zodat alle huidige studenten de bachelor kunnen afronden. Dit zal mogelijk niet helemaal zonder hinder zijn, aangezien vervangende cursussen misschien in een andere periode of timeslot kunnen worden aangeboden. De overgangsregeling zal een onderdeel zijn van het Onderwijs Examen Reglement (OER). Deze ligt op dit moment voor bij de Opleidingscommissie en gaat daarna naar de Faculteitsraad. De overgangsregeling zal in het voorjaar 2021 worden vastgesteld.

Heb je vragen over je studieplanning? Neem contact met de studieadviseurs van SGPL: Aukje de Graaf en Geke Meessen