Ga naar de inhoud

Update onderwijs

Heb je vragen of opmerkingen over het onderwijs? Spreek dan Robin Pleizier (Commissaris Onderwijs) aan op de V.U.G.S.- kamer of stuur een mail naar vugs@uu.nl!

Update onderwijs december 2022

Evaluatie cursussen

De tweede periode zit er op en dat betekent dat er weer een hele rits cursussen afgerond zijn. De opleidingscommissie, bestaande uit verschillende docenten en de studenten Anna Fial, Iris Veenvliet en Robin Pleizier gaan deze vakken uitgebreid evalueren. Wil je wat kwijt over deze vakken? Meld je bij een van hun! Zij nemen alle klachten, opmerkingen en vragen mee in de evaluaties. Je kunt ook mailen naar OCB.sgpl@gmail.com

Onderwijsactiviteiten in december en januari 

Op 15 december organiseert V.U.G.S. de thesismiddag! Op deze middag kom je alles te weten over het schrijven van een bachelorthesis, van de praktische zaken tot inspiratie voor onderwerpen. De thesiscoordinator is erbij en medestudenten komen langs om te vertellen over hun thesis. Inschrijven is niet nodig!

We zijn nog op zoek naar mensen die graag wat willen vertellen over hun thesis en hoe het was om deze te schrijven. Lijkt dit je leuk? Stuur een mail of een appje naar Robin! (vugs@uu.nl of 0633033257).

Cursussen periode 3

De eerstejaarscursussen van periode drie zijn Grenzen in perspectief en Globalisering en Ontwikkeling. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten, maar niet getreurd: je kan je altijd nog inschrijven in de na-inschrijving op 23 en dinsdag 24 januari 2023. 

Heb je vragen over je studieplanning? Neem contact met de studieadviseurs van SGPL: Aukje de Graaf en Floris Bouwman

nl_NLNederlands