Ga naar de inhoud

Update onderwijs

Heb je vragen of opmerkingen over het onderwijs? Spreek dan Jiska Halmans (Commissaris Onderwijs) aan op de V.U.G.S.- kamer of stuur een mail naar vugs@uu.nl!

Update onderwijs Juli 2024

Evaluatie cursussen

De vierde periode zit er op en dat betekent dat het tijd is voor vakantie! De opleidingscommissie, bestaande uit verschillende docenten en de studenten Stijn Gies, Robin Pleizier en Jiska Halmans gaan deze vakken uitgebreid evalueren. Wil je wat kwijt over deze vakken? Meld je bij een van hun! Zij nemen alle klachten, opmerkingen en vragen mee in de evaluaties. Je kunt ook mailen naar OCB.sgpl@gmail.com

Onderwijsactiviteiten in juli

Vanwege de vakantie worden er geen onderwijsactiviteiten georganiseerd in juli. Kom volgend academisch jaar langs op een van de activiteiten. Denk hierbij aan de Tentamenlunch, Thesismiddagen, Minormarkt en nog veel meer! Hou de jaarplanning van V.U.G.S. goed in de gaten voor alle updates.

Cursussen periode 1

De eerstejaarscursussen van periode drie zijn Stad in beweging en Strijd om de ruimte. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten, maar niet getreurd: je kan je altijd nog inschrijven in de na-inschrijving op maandag 19 en dinsdag 20 augustus 2024. Ook kan je hier vanaf week 28 al je boeken bestellen!

Heb je vragen over je studieplanning? Neem contact met de studieadviseurs van SGPL: Aukje de Graaf en Floris Bouwman