Activiteiten

Hier kun je inschrijven voor activiteiten.
Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier.
Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven 

Paparacie Lente Wandel Bingo

Vanaf 1 april is het weer tijd om de benen te strekken en lekker aan de wandel te gaan. De Paparacie heeft 5 kowa’s in elkaar gezet voor jullie door middel van bingokaarten! Bij een volle bingokaart win je een limited edition V.U.G.S.-waterfles. Wees er snel bij want op = op!

Masters activity: Utrecht by Canoe

On May 17th, starting at 19:00 o’clock, you and a friend can hop in a canoe to explore the city center. Participation is free! On the water you will need to look around carefully, as points can be scored to win a beautiful price!

Vugstival

Vugstival staat weer bijna voor de deur! Het bekende januarifeest van de Eventcie is dit jaar verplaatst naar 18 mei. Mis jij het ook zo erg om naar festivals te gaan? Meld je dan aan om de zomer alvast goed in te gaan.

Geocafé met Promocie Posterwedstrijd uitreiking!

De afgelopen 2 maanden zijn de leden van de Promocie hard bezig geweest om knallende posters te maken! Tijdens deze online borrel op 19 mei wordt de winnaar van de Posterwedstrijd bekend gemaakt en wordt er een biertje geproost op de Promocie, de winnaar of op de gezelligheid. De activiteit begint om 20:00 uur en vindt plaats op het V.U.G.S.-Teams kanaal.

IC Themabekendmaking

Het is eindelijk zover! De themabekendmaking van de introductie 2021-2022 vindt plaats op 20 mei! Het zal in de vorm van een Crazy22 plaatsvinden! De eerste 20 deelnemers krijgen een extra hint in de goodiebag, dus schrijf je snel in!

Ouderdag

Op 21 mei is het tijd voor jullie ouders om te proeven van het studentenleven! De Eerstejaarsraad organiseert de jaarlijkse Ouderdag, welke voor het eerst online plaatsvindt. Via de mail hebben jullie een uitnodiging mogen ontvangen voor deze dag, welke bestemd is voor jullie ouders. Tussen 14:00 en 17:00 uur kunnen jullie ouders, mogelijk samen met jou, ervaren hoe het is om Sociale Geografie en Planologie te studeren.

Impact Week

Van dinsdag 25 mei tot en met vrijdag 28 mei staat in het teken van de Impact week! Klik hierboven om te zien wat de Donacie allemaal voor leuke activiteiten voorbereid heeft!

oikos online Schrijfworkshop

Het is zover, de eerste activiteit óóit van oikos online! Als commissie voorzien we je normaalgesproken drie keer per week van geografische artikelen, maar deze keer zijn jullie aan zet. Op 26 mei organiseren wij van 12:30 tot 15:00 een schrijfworkshop. Dit doen we samen met non-profit onderzoeksplatform De Focus!

MissingMaps

Op dinsdag 8 juni vindt er weer een MissingMaps Mapathon plaats van 17:00 tot 20:00. Missing Maps is een project in samenwerking met het Rode Kruis, Artsen zonder Grenzen en het Humanitarian OpenStreetMap Team, met als doel om kwetsbare locaties in kaart te brengen zodat, in geval van een natuurramp, hulpverleners sneller en beter kunnen reageren en mensen in nood kunnen redden.