Activiteiten

Hier kun je inschrijven voor activiteiten.
Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier.
Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven 

Symposium bekendmakingsborrel

12 maart is het zo ver! de bekendmaking van het V.U.G.S. Symposium thema van ’20-’21. Om 17:00 begint de online VrijMiBo in de V.U.G.S.-Teams waar het thema bekend gemaakt wordt! Pak een drankje erbij, sluit lekker aan, en geniet van deze bekendmaking

Fit voor V.U.G.S.

Het is inmiddels al weer tijd voor de eerste Batatraining van het jaar! Hoewel de sneeuw nog hoog ligt en de temperatuur amper boven de 0 °C uitkomt wordt het toch langzaam tijd om je hardloopschoenen weer uit de kast te halen.

Online Inhousedag ESRI Nederland

Ben je benieuwd hoe het is om een van de grootheden binnen de GIS-wereld te werken? ESRI Nederland komt speciaal voor V.U.G.S. online met een Inhousedag! Tijdens deze dag raak je bekend met de wereld van GIS en leer je hoe het is om bij ESRI Nederland te werken.

V.U.G.S.-CRAFT Minigames

Heb jij ook zin in een nostalgische avond met een spel dat iedereen (behalve onze commissaris Bart) wel in zijn jeugd heeft gespeeld? Kom dan naar V.U.G.S.-CRAFT Minigames! Onder het genot van een drankje kun je 5 maart vanaf 20:30 tot 22:30 ouderwets genieten. Het vindt plaats op de V.U.G.S. TEAMS. Je drankjes kun je tot aan €5,00 terug krijgen via cashback! Dus stof die oude pc maar af en maak je klaar voor vierkant virtueel vermaak!

Eerstejaarsactiviteit 4: Online 30 seconds toernooi

Op 10 maart is het tijd om te laten zien dat jij al je zenuwen onder controle hebt. De Sjaarsraad is namelijk terug met haar vierde activiteit: een Online 30 seconds toernooi! Samen met je partner probeer jij de andere teams te slim af te zijn en strijd jij om de begeerde (nog geheime) prijs!

Discuscie activiteit 2: (on)zinvolle discussies

11 maart is al weer de tweede discuscie activiteit: (on)zinvolle discussies! tijdens deze avond komen zowel grappige als serieuze stellingen aan bod, dus voor ieder wat wils. De avond begint om 20:00 in de V.U.G.S.-Teams.

Paparacie Detective Speurtocht

Vandaag is het dan eindelijk zover! Dit is de kans om je innerlijke detective naar boven te laten komen, je benen te strekken en mee te doen aan de Paparacie Detective Speurtocht. De Paparacie is bezig geweest om twee routes, een in de binnenstad en een bij Amelisweerd, voor jullie uit te stippelen.