Meteen naar de inhoud

Activiteiten

Hier kun je alle informatie over de aankomende activiteiten vinden en je inschrijven! Let op: de activiteiten zijn alleen voor leden, tenzij anders vermeld. Heb je een vraag over een activiteit, of een leuk idee? Neem gerust contact met ons op via vugs@uu.nl!

Inschrijving februaricommissies

Ben jij nog niet actief in een commissie, maar wil je dit wel graag worden? Dan is het nu tijd om je in te schrijven voor de februaricommissies! Je kunt je vanaf nu inschrijven voor drie commissies en twee werkgroepen: De Introductiecommissie, Carrièrecommissie en de Diescommissie starten in februari op. Daarnaast kun je je inschrijven voor de werkgroep ereleden, die twee feestelijke avonden zal organiseren voor het uitreiken van de certificaten aan de nieuwe Ereleden en Honoraire leden van de vereniging. Ten slotte krijgt V.U.G.S. binnekort een klein moestuintje om in te werken, voor alle leden met groene vingers!

De inschrijving is geopend tot 6 februari 17:00 uur. Voor de Diescommissie zal een loting plaatsvinden op 8 februari en voor de Carrièrecommissie en Introductiecommissie vinden motivatiegesprekken plaats in diezelfde week. Wil je meer weten over wat iedere commissie precies doet en je inschrijven? Klik dan hier!


Jaarboek 2020-2021 Bekendmaking

Na lang wachten is eindelijk het jaarboek van 2020-2021 er! Op 24 januari zal de hele dag de V.U.G.S.-kamer worden overgenomen door het 99e oudbestuur en aan het eind van de dag wordt op feestelijke wijze het jaarboek gepresenteerd door de jaarboekcommissie! Iedereen die het jaarboek heeft gekocht mag hier gratis bij zijn en kan vanaf 17:00 hun jaarboek eindelijk in ontvangst nemen op de kamer!


VUGSTIVAL: On Fire

Op woensdag 25 januari is het zo ver, een nieuwe editie van hét feest van het jaar: VUGSTIVAL.

Naast onze geweldige draaiers gaan we er met optredens van geweldige bands als Tricky Pitcher, Coloured Chaos en de V.U.G.S.-band gaan een onvergetelijke avond van maken. 

De deuren gaan om 21:00 open en zullen om 23:00 sluiten. Kom vooral niet te laat, om zo geen van de bands te hoeven missen! 

Inschrijven kan via deze link!


Wintersport

Van 27 januari t/m 5 februari gaat V.U.G.S. weer op Wintersport! Voor het eerst sinds vlak voor de Coronapandemie gaat deze reis weer door. Met een gezellige grote groep van 42 leden reizen we in de laatste week van januari af naar de Franse Alpen om te skiën of te snowboarden. Met zowel ervaren skiërs en beginnelingen gaan we zeven dagen lang het skigebied Les Sybelles verkennen!.


NGPS

Het is eindelijk zover: de start van de verkoop voor het NGPS! Op 10 februari zal het symposium plaatsvinden in Wageningen. Voor meer informatie kan je ook naar de website https://ngps-symposium.nl/

Inschrijven kan via deze link. Voor slechts 7,50 euro voor leden van deelnemende studieverenigingen (12,50 voor externe gasten) beleef je een dag vol interessante sprekers, bedrijven en meer. Aarzel niet en schrijf je nu in!


Schaatsen met de Fitcie

HEY!

Kom 16 februari schaatsen met de Fitcie! voor maar € 6,- kan je laten zien dat jij de nieuwe Sven Kramer of Ireen Wüst bent. Schrijf je in voor 9 februari door je in te schrijven via deze link! De prijs is exclusief schaatshuur, dus neem je eigen schaatsen mee of huur ze bij de Vechtsebanen!

Handschoenen zijn verplicht, dus neem deze mee!

Tot dan,

Fitcie ’22/’23