Activiteiten

Alle V.U.G.S.-activiteiten eenvoudig in jouw agenda? Klik hier.

Hier kun je inschrijven voor activiteiten.
Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier.
Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven

Buitex bekendmaking

10 december is het dan eindelijk zover: de locatie van de Buitex wordt bekend gemaakt! Ben jij nou ook benieuwd waar deze geweldige reis dit verenigingsjaar heen gaat? Om 16:00 wordt in de V.U.G.S.-teams omgeving de locatie bekend gemaakt en is er de gelegenheid om lekker na te borrelen! Hopelijk tot dan!

Buitex inschrijving 2022

Hieronder kan je je inschrijven voor de Buitex 2022! De Buitexbekendmaking is op 10 december, het tijdstip wordt nader bepaald. De loting vindt plaats op 20 december, tijd en locatie worden nog bekend gemaakt. Als je niet op de loting kan komen MOET je je afmelden via vugs@uu.nl, doe je dit niet dan loot je niet mee en kom je op de reservelijst. Vergeet niet de aanbetaling van 50 euro te doen voor 17 december 23:59, want anders loot je helaas niet mee! Alleen de loting is dus verplicht, de bekendmaking niet. Hopelijk tot tijdens de bekendmaking en in ieder geval bij de loting! 

Maand van Werk

Ook dit jaar vindt de Maand van Werk weer plaats! De opleiding SGPL organiseert in samenwerking met Career Services en ons een maand vol activiteiten, zoals workshops, inhousedagen en trainingen, waarmee je jezelf kan verdiepen in allerlei carrièremogelijkheden. De maand van werk is dit jaar van 15 november tot en met 3 december.

Donacie: Bier & Bingo (online)

Op dinsdag 30 november organiseert de Donacie Bier & Bingo. Onder het genot van een lekker drankje gaan we een paar rondes bingo spelen in teams. De opbrengst van deze avond gaat volledig naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur Utrecht.

Geocafé December (afgelast)

Kom naar het Geocafé op woensdag 1 december, van 17-20u. We beginnen de feestmaand goed met een borrel in onze oude vertrouwde stamkroeg Ouwe Dikke Dries. In verband met een beperkt aantal zitplaatsen werken we met inschrijvingen: wees er snel bij!

Meet & Eat … again

Op 9 december gaan we weer gezellig met elkaar eten. Na het grote succes van de eerstejaarsraad vorig jaar, organiseert dit jaar de tweedejaarsraad een Meet & Eat (odz meet the twaars). Heb jij zin om samen met V.U.G.S.-leden die je nog niet kent een hapje te gaan eten? Schrijf je dan snel in en ontvang een gratis snackpakketje!

Thesislunch

Schrijf je hier in voor de thesislunch van 14 december! Het is van 12u tot 14u en je krijgt onder andere uitleg vanuit de thesiscoördinatoren, vanuit de UB en studenten die recent hun thesis hebben geschreven!