Activiteiten

Hier kun je inschrijven voor activiteiten.
Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier.
Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven 

Sinterklaas Geocafé

De Pubcie organiseert elk jaar een Sinterklaas geocafé, deze krijgt dit jaar een nét wat andere invulling, Geïnteresseerd? Klik dan hier om op de evenementen pagina te komen.

Maand van Werk

Elk jaar in november wordt in samenwerking met Career Services, bedrijven en alumni de Maand van Werk georganiseerd om jou een goed beeld te geven over jouw mogelijkheden na de studie Sociale Geografie en Planologie. Hiervoor zijn er de hele maand verschillende online activiteiten om jou voor te bereiden op je carrière!
Klik hier voor het hele programma en om je in te schrijven voor de verschillende activiteiten.

Paparacie Detective Speurtocht

Lieve V.U.G.S.-ers,

Vandaag is het dan eindelijk zover! Dit is de kans om je innerlijke detective naar boven te laten komen, je benen te strekken en mee te doen aan de Paparacie Detective Speurtocht. De Paparacie is bezig geweest om twee routes, een in de binnenstad en een bij Amelisweerd, voor jullie uit te stippelen! Voor je kan beginnen aan een of beide wandeling(en) moet je het volgende doen:

  1. Download de app ActionBound. Deze app gebruikt je GPS om te bekijken of je wel helemaal goed loopt. 
  2. Voor de binnenstad route klik op de volgende link: https://actionbound.com/bound/paparaciebinnenstad  
  3. Voor de route bij Amelisweerd klik op deze link: https://actionbound.com/bound/paparaciefototocht
  4. Download de route vooraf als je geen internet op je telefoon hebt, en anders kan je hem op de startlocaties openen. 
  5. Begin voor de binnenstad route op de kruising van de Lange Viestraat en de Oude Gracht.
  6. Begin voor de route bij Amelisweerd bij Bus/Tramhalte Heidelberglaan. 
  7. Start de bound en loop aan de hand van de foto’s de juiste route!

Vergeet onderweg geen leuke foto’s te maken voor het Jaarboek en stuur deze dan op naar vugs@uu.nl

Onderweg loop je in beide routes langs verschillende leuke tentjes waar je een lekker drankje of hapje kan halen. Beide routes zijn ongeveer 6km lang! 

Heel veel plezier lieve detectives!

Buitex VrijMiBo

In deze moeiljke tijden is het een uitdaging voor de BuitexCommissie op een reis te organiseren. Op vrijdag 4 december om 16:00 geeft de commissie een update over de gang van zaken tijdens een VrijMiBo.

Statistiek bijles

Vind jij het vak Statistische Methoden ook zo verwarrend en lastig? Kom dan naar de Statistiek Bijles op 1 December! Dit is een online evenement in Microsoft teams! de bijles wordt gegeven van 13:00 tot 14:00 Schrijf jezelf nu in doormiddel van deze link. Bij de Statistiek Bijles kun je zelf met vragen komen over wat je nog vaag of ingewikkeld vindt. We zijn er met twee man sterk om al jullie vragen te beantwoorden! Het Team is te bereiken doormiddel van deze link.

Lezing 1

Maandag 7 december vind de eerste Vlexcie lezing van het jaar plaats! Sara Crombach gaat ons vertellen over het Nagorno-Karabach conflict dat deze zomer, na bijna 30 jaar, weer oplaaide. Sara Crombach is verbonden aan de universiteit van Amsterdam en promoveerde op dit conflict. Ze wordt gezien als de nationale expert op dit complexe geopolitieke conflict.

Vanaf 19:30 is deze lezing te volgen op teams. Op de dag van de lezing ontvangen jullie een link naar de Teams omgeving.
Ps. Je krijgt ook een SAC-punt voor de lezing!

Klik hier om je in te schrijven voor Lezing 1. De uiterste in- en uitschrijfdatum is zondag 6 december 23:59

Ideeënbox

Wat is een activiteit die je echt een keer bij V.U.G.S. gedaan wil hebben? De Ideeënbox is het perfecte moment om jouw stem te laten horen. Lijkt het jou leuk om een keer cocktails te leren maken? Te kanoën over de oude gracht? Of om met V.U.G.S. een escape room te doen? Stop jouw idee dan voor 18 december hier in de Ideeënbox en misschien wordt het 25 februari wel uitgevoerd!

Sport & Spel activiteit 1: Among V.U.G.S. Toernooi

De eerste Sport & Spel activiteit is dan eindelijk daar! Tijdens deze activiteit trotseer jij met je Crewmembers het heelal. Maar let op, één van de V.U.G.S.-ers is een Imposter! Ontmasker de verrader voordat het te laat is, of slacht juist als slechterik de anderen af. 10 december om 19:30 vertrekt ons ruimteschip online, mis hem niet!

Klik hier om je aan te melden.

De uiterste in- en uitschrijfdatum is 9 december 23:59
Meer info volgt snel!

Thesismiddag

Ga jij bijna beginnen met je thesis, maar heb je nog geen concreet idee van hoe je het moet aanpakken? Geen zorgen! Op 8 december komt Sinterklaas nog met een verlaat cadeautje speciaal voor jullie: de Thesislunch!

Hier komt Jeroen Bosman vertellen over de verschillende bronnen die je kan gebruiken. Daarnaast komen de thesiscoördinatoren vertellen hoe je je thesis het beste kan aanpakken en wat je ervoor moet doen. Bovendien komen er studenten vertellen hoe zij hun thesis hebben ervaren, waar ze tegen aan zijn gelopen en hun tips voor jou!

De bijeenkomst is van 13:15-15:00 online via Microsoft Teams! Je kunt de omgeving joinen met de volgende code: g9e3hrw