Activiteiten

Alle V.U.G.S.-activiteiten eenvoudig in jouw agenda? Klik hier.

Hier kun je inschrijven voor activiteiten.
Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier.
Wil je je inschrijven als donateur? Klik dan hier.

Klik hieronder op het evenement waar jij je voor wilt inschrijven

Ascension

Ascension is terug van weggeweest! Voor het eerst in drie jaar zal het grootste studentenfeest van Utrecht weer worden georganiseerd. Op 25 mei organiseert V.U.G.S. samen met A-eskwadraat, Alcmaeon, Ecu’92, Perikles en Storm. Ascension ‘on Cloud Six’ in de WoolooMooloo van 22:00 tot 04:00. Koop je kaartje snel want er zijn maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar!

Wil je niet uren in de rij staan voor muntjes, een gratis drankje en een sticker krijgen. Haal dan je muntjes op de VK! Er is namelijk maar 1 muntjesautomaat in de WOO.

Mentor worden!

De introductie van het komende jaar is al dichterbij dan je denkt! Lijkt het jou leuk hier aan mee te helpen en eerstejaars een gezellig en warm welkom bij V.U.G.S. te realiseren? Stap nu aan boord als mentor en schrijf je in!

B-ALV

Op 30 mei vindt de B-ALV plaats vanaf 18:00 in de Boothzaal. Tijdens de B-ALV wordt XXe Lustrumkandidaatsbestuur gepresenteerd en goedgekeurd. Ook dit keer kan je voorafgaand aan de ALV gratis pizza eten op de V.U.G.S.-kamer. Dit kan om 16:30 en je kan hier pizza bestellen!

Sport & Spel: Lenteavondvoetbaltoernooi

Eindelijk is het weer tijd voor een van de leukere en sportiefste activiteiten van het jaar: Het Lenteavondvoetbaltoernooi met aansluitend een heerlijke BBQ. Dus haal je team bij elkaar en strijd mee voor de winst! Je wordt samen met je team verwacht op de voetbalclub DVSU op 31 mei om 15:30! Schrijf je hier in!

Gala 2022

Het Gala komt eraan! Dit jaar wordt het chique feest georganiseerd met SV Contact en Sticky. Op 1 juni gaan de voetjes van de vloer op Boot010: het is een gemaskerd bal dus vergeet je mooiste masker niet op te zetten. Bij de prijs zit toegang en gratis drank inbegrepen. Je kunt je hier inschrijven voor jezelf (en je date). Het is toegestaan om meerdere externen mee te nemen. Tot 1 juni!

Fitcie: Beachvolleybal

Vrijdag 3 juni is het zover: de Fitcie organiseert haar laatste activiteit! Kom een middag gezellig samen met de Fitcie beachvolleyballen om je week heerlijk sportief af te sluiten. De activiteit duurt van18:00-19:30. Schrijf je hier in!

Missing Maps

Kom jij ook naar Missing Maps? Op 22 juni gaan we met 4 andere studieverenigingen van de faculteit geowetenschappen zulke gebieden in kaart brengen die ontbreken aan open en toegankelijke kaarten. Zo krijgen eerstehulpverleners de informatie om waardevolle beslissingen te nemen over hulpverlening. Wil jij hier ook aan meehelpen? Schrijf je nu in!

BuBinex

Sinds twee jaar wordt eindelijk weer de BuBinex georganiseerd! De afkorting BuBinex staat voor ‘BuitenlandseBinnenlandseExcursie’ en vindt altijd plaats in een plekje net over de grens. Dit jaar gaan we naar…… Frankfurt toe!!!! Tijdens het weekend van 10 t/m 12 juni kunnen jullie mee met het weekend georganiseerd vanuit de Vlexcie! De prijs bedraagt maar een schamele €65,-. Je kunt je inschrijven tot en met 29 mei, waarna bij overinschrijving de loting plaats zal vinden op 30 mei! Het is toegankelijk voor alle jaarlagen dus ga gezellig mee en schrijf je in!