Meteen naar de inhoud

Lidmaatschap

Voor slechts € 15,00 per jaar word je lid van studievereniging V.U.G.S. Dit lidmaatschap verdient zich al snel terug door de korting op studieboeken die V.U.G.S.-leden krijgen. Daarnaast ben je als lid welkom op de lezingen, excursies, reizen, sportactiviteiten, feesten en vele andere activiteiten die door studievereniging V.U.G.S worden georganiseerd. Verder kun je als lid plaatsnemen in één van de vele commissies die studievereniging V.U.G.S. kent. Hierdoor leer je veel andere leden kennen en werk je bovendien aan je CV. Tot slot is studievereniging V.U.G.S. de schakel tussen de studie en de arbeidsmarkt.

Een lidmaatschap bij V.U.G.S. geldt sinds verenigingsjaar 2015-2016 tot wederopzegging. Een lidmaatschap is dus doorlopend. Je kunt je via onderstaand inschrijfformulier inschrijven als lid van V.U.G.S. Er wordt dan ieder jaar €15 van je bankrekening afgeschreven. Uitschrijving kan slechts schriftelijk (per mail naar vugs@uu.nl) geschieden vóór 31 juli.

Let op: De eerstejaarsstudenten betalen hun lidmaatschap tijdens de dinsdag van de Introductieweek.

    Voor de eerstejaarsstudenten: deze krijg je van de universiteit medio juli/augutus. Als deze niet bekend is bij inschrijven graag doorgeven in september tijdens de introductieweek.

    Mijn gegevens, met uitzondering van het bankrekeningnummer, mogen in het jaarboek worden gepubliceerd.
    JaNee

    Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld volgens onze privacywetgeving.

    Het lidmaatschapsjaar loopt van september tot september. Tussentijdse opzegging van lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren en vóór 31 juli van het lopende verenigingsjaar. Restitutie van lidmaatschapsgeld is niet mogelijk.