Skip to content

Kinran

Een familie met gevoel voor het fysiek domein. Dat is Kinran. Samen met omgevingsexperts maken wij werk van ruimte. Samen met collega’s zoals jij. Word ook onderdeel van de Kinran-familie?

Altijd een mooie opdracht
Gemeenten, provincies, waterschappen en adviesbureaus: ze staan te springen om een omgevingsexpert zoals jij. Maar jij zit liever niet vast aan één werkplek. Met Kinran kom jij op mooie opdrachten terecht. Vertel ons wat je zoekt en wij vinden de juiste plek. Daarbij houden we altijd rekening met jouw persoonlijkheid en ambitie.

“Kinran zet mij op de eerste plaats. Mijn ambitie gaat altijd voor. Ik voel mij gehoord.”

Laat zien wie je bent
Wij vinden dat de letters op jouw cv maar weinig zeggen over wie jij echt bent. Als wij je zien, weten we of het klikt. En jij ook. Ook nadat je bij Kinran aansluit, vinden wij het belangrijk om met je in contact te blijven. Zo kunnen wij ontdekken waar je ambitie ligt, of die verandert en weten wij hoe we je kunnen helpen om die waar te maken.

Stappen neem je samen
Jouw carrière stippel je uit met je eigen teamcoördinator. Die helpt je op weg en staat altijd voor je klaar. Jullie zetten samen de lijnen uit en evalueren regelmatig. Wat gaat goed, waar liggen kansen en hoe wil je je verder ontwikkelen? Waardevolle informatie die we inzetten bij het vinden van uitdagende vervolgopdrachten. Zo vinden we voor jou altijd de perfecte werkplek.

Vind jouw volgende uitdaging
Opdrachten zijn er genoeg, maar welke uitdaging past bij jou? Kom langs en ga met ons in gesprek. We kijken of het klikt en ontdekken hoe we jou kunnen ondersteunen in je ambitie. Zien we je snel?

Meer weten?
Neem contact op met Gregory (06- 36164481) / Gökhan (06-41532606) of stuur een mailtje naar info@kinran.nl. Bekijk ook onze website www.werkenbijkinran.nl