Ga naar de inhoud

DataTalent

DATATALENT

Specialist in Datagedreven Werken binnen de Publieke Sector

DataTalent biedt afgestudeerde talenten een vliegende start van een uitdagende carrière! We zoeken doorlopend afgestudeerde HBO/WO Young Professionals, leiden deze op binnen het Traineeship Datagedreven Werken en vinden passende werkplekken bij overheidsorganisaties. DataTalent is gespecialiseerd in de inzet van Young Professionals op het gebied van Datagedreven Werken, Functioneel Databeheer en GEO informatie binnen de Publieke sector.

Het Traineeship leidt talenten op binnen een snel ontwikkelend vakgebied. De rol van het Datagedreven Werken bij overheidsorganisaties verandert in hoog tempo, naast de inzet van middelen en systemen is de rol van de dataprofessionals essentieel. De Trainees bezitten de juiste kennis, competenties en vaardigheden om de overheid te ondersteunen in haar transitie naar de moderne datagedreven informatieorganisatie. Het werken binnen maatschappelijk betrokken organisaties geeft geselecteerde Trainees veel voldoening. 

Bij aanvang van het Traineeship Datagedreven Werken gaat de Trainee direct aan de slag bij een interessante en uitdagende overheidsorganisatie. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. gemeenten, provincies, waterschappen of datalabs. Tegelijkertijd volgt de Trainee de Leergang Datagedreven Werken , wat bestaat uit gecertificeerde opleidingen op het gebied van Datagedreven Werken (ArcGIS/Python/Power BI), Verandermanagement en Projectmanagement (Agile/SCRUM/Lean). Daarnaast is er volop aandacht voor de persoonlijk ontwikkeling van de Trainee. We formuleren persoonlijke doelstellingen zodat de Trainee zichzelf nog beter leert kennen en wordt uitgedaagd om de comfortzone zoveel mogelijk te verbreden. 

Iedereen die recent is afgestudeerd, over de juiste analytische en communicatieve vaardigheden beschikt en bovenal zin heeft om zichzelf te ontwikkelen binnen een maatschappelijke organisatie, is van harte welkom om te solliciteren

Voor meer informatie, check www.datatalent.nl of neem contact op met Jetske Hessing via info@datatalent.nl of 033-8887735.