Ga naar de inhoud

Introductie 2022

Hallo lieve eerstejaars,

Welkom bij Sociale Geografie en Planologie!

Gekoppeld aan de studie zit de Vereniging van Utrechts Geografie Studenten, ofwel V.U.G.S.! Studievereniging V.U.G.S. is een actieve vereniging en organiseert het hele jaar door activiteiten: er is elke week wel wat leuks te doen. Deze activiteiten kunnen verschillen van symposia en sportactiviteiten tot buitenlandse reizen en borrels, er is voor ieder wat wils! Al deze activiteiten worden georganiseerd door de commissies. Deze commissies organiseren activiteiten waar zij voor zijn opgericht, zoals het gala of de wintersportreis. Hier kun je meer lezen over commissies en hier meer over V.U.G.S. als vereniging!

Om jullie helemaal wegwijs te maken binnen de studievereniging, de studie en de stad hebben we een prachtige introductieweek neergezet! De introductiecommissie (IC 22) heeft een denderend programma gemaakt voor zowel overdag als ‘s avonds, vol spelletjes, feestjes en gezelligheid.

Elk jaar is er een nieuw thema en dit jaar is dat Introrail! We nemen jullie een week lang mee op treinreis met leuke activiteiten die (grotendeels) op dit thema aansluiten. We nemen jullie bijvoorbeeld mee een dag de stad in en maken jullie wegwijs op de campus. In de introductieweek is er naast het dagprogramma óók een avondprogramma waar we jullie hopelijk allemaal ook zien. De weekplanning is op donderdag helaas afgelopen, maar niet getreurd,
want hierop volgt een introweekend. We nemen jullie mee ergens in Nederland om er een leuk weekend van te maken!

Bij de intro worden jullie in groepjes ingedeeld en krijg je twee mentorouders. Voor de activiteiten overdag en ’s avonds is het handig om een fiets te hebben en slaapplek te regelen. Hier hoeven jullie nu nog niks voor te doen dat komt tegen die tijd wel goed. Je mentorouders begeleiden je en zullen daar ook mee helpen.


Belangrijke data:
• Introweek 5 – 8 september 2022 Bekijk de gehele planning van deze week hier!
• Introweekend 9 – 11 september 2022
• Afterintro 26 september 2022
• Breekweek 7 – 13 november 2022


Over de Afterintro en de Breekweek komt later nog meer informatie, maar houd deze dagen alvast vrij.
Wij wachten met smart op jullie komst en hebben al heel veel zin om voor jullie een mooie intro
neer te zetten!


Groetjes,
IC’22 – Introductiecommissie V.U.G.S.