Meteen naar de inhoud

Buitex 2023

Het is inmiddels zover: je kan je inschrijven voor de Buitenlandse Excursie van verenigingsjaar 2022-2023. Deze zal plaatsvinden van zaterdag 8 april 2023 tot donderdag 20 april 2023 naar een bestemming die op vrijdag 2 december 2022 bekend wordt gemaakt. 

Een paar belangrijke dingen voordat je je inschrijft:

  • De loting vindt plaats op maandag 19 december 2022. Om mee te kunnen loten moet je voor vrijdag 16 december 2022 de aanbetaling van €50,- hebben overgemaakt. Daarnaast dien je je in het geval dat je niet fysiek bij de loting aanwezig kan zijn af te melden via vugs@uu.nl
  • De volledige deelnemersprijs komt ongeveer rond de €550,- te liggen. De precieze deelnemersprijs zal op 2 december bekend worden gemaakt.
  • Eerstejaars die het vak ‘Grenzen in Perspectief’ volgen kunnen helaas niet mee op Buitex, omdat verplichtingen van dit vak tijdens de Buitex plaatsvinden. 
  • De uiterste betaal- en uitschrijfdatum voor de Buitex is 17 februari 2023

De Buitex, of Buitenlandse Excursie, is een jaarlijkse tweeweekse reis die V.U.G.S. organiseert voor vijftig leden. Vorig jaar zijn we naar Ierland gereisd en hebben hier onder andere de steden Dublin, Cork en Galway bezocht. Verder hebben we een aantal mooie wandelingen door de Ierse natuur gemaakt en zijn er bezoeken gebracht aan enkele universiteiten. Naast deze inhoudelijke dagprogramma’s is er tijdens de Buitex natuurlijk ook meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid in de avonden. Bekijk hier de foto’s voor een sfeerimpressie!

Ben jij overtuigd en wil je mee op de Buitex van 2023? Schrijf je dan hier in. Bij overinschrijving zal op 19 december de loting plaatsvinden.