Ga naar de inhoud

Areaal Advies

Over ons
De adviseurs van Areaal Advies werken met veel plezier aan het verbeteren van gebieden, elk met hun eigen specialisme binnen een van onze pijlers: ruimtelijke economie, duurzaam toerisme, vastgoed en duurzaamheid. Als een vraagstuk echt complex wordt, komen wij het best tot ons recht. We hebben passie voor het vak en zijn een partner met wie het prettig samenwerken is.

We zijn actief in gebieden waar kansen – hoe klein ook – voor verbetering zijn. Soms zijn dat gebieden waar het economisch ‘niet lekker loopt’. Wat is de oorzaak en wat hebben de betrokkenen voor ogen? We praten met stakeholders en doen onderzoek. Dit leidt tot een strategische visie mét een realistisch uitvoeringsprogramma. Duidelijke stappen en samenwerking met een heldere taakverdeling geeft een blijvend resultaat! 

Een blijvend verschil maken in een stads-, dorps-, of winkelcentrum, een woonwijk of een bedrijventerrein, dát is waar we naar streven en waar we goed in zijn.

Areaal Advies zoekt talent!
We zoeken mensen met passie voor ons vak; doe het met passie of doe het niet! We zijn een bevlogen, jong bedrijf waarin ruimte is voor ieders ideeën en visie op onze pijlers. We vinden het leuk om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daarom organiseren we regelmatig inspiratiesessies, bezoeken we elkaars projecten en staat op onze vrijdag-kantoordag samenwerken én gezelligheid centraal. Er is veel vrijheid om je vakinhoudelijk en als persoon te ontwikkelen. We gaan samen op zoek naar je sterke punten en het type opdracht waar jij energie van krijgt!

Wij bieden een baan met veel diversiteit en verantwoordelijkheid en met een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt de kans om je eigen toekomst binnen ons bureau vorm te geven binnen een hecht team. Samen gaan we op zoek naar projecten waarvan je hart sneller gaat kloppen! Niet onbelangrijk: al veel oud V.U.G.S. leden gingen je voor!

Meer weten? 
Ben je op zoek naar een commerciële baan met maatschappelijk impact? En wil je een verschil maken in de leefomgeving van mensen? Dan is werken bij Areaal Advies iets voor jou! Bekijk de vacatures en het traineeship op onze website www.areaaladvies.nl.