Ga naar de inhoud

BRINK

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van complexe vraagstukken, toonaangevende ruimtelijke projecten en innovatieve oplossingen voor een branche met grote ruimtelijke uitdagingen? Dan is Brink de logische volgende stap in jouw carrière.

Als Brinker maak je maatschappelijke impact door de bouw en infra sector te verbinden en bij te dragen aan vernieuwing. Met als doel een blijvend betere leefomgeving voor iedereen. Als specialist in management, advies (o.a. duurzaamheid, circulariteit en gebiedsontwikkeling,) of software (o.a. GEO-data) word je een belangrijk deel van een hecht team van mensen met een schat aan expertise en een breed perspectief op de vraagstukken in de markt.

Doordat wij allerlei verschillende expertises in huis hebben, stellen wij voor ieder specifiek vraagstuk/project een passend team samen, waarbij verschillende collega’s gezamenlijk in één team de meest complexe ruimtelijke vraagstukken oplossen samen met de opdrachtgever. Niet alleen voor Rijksoverheidsinstellingen, provincies, gemeentes, woningcorporaties, waterschappen, maar ook publiek-private organisaties als ASML, TU Delft, KLM en nog vele anderen.

Als Brinker krijgt je alle ruimte en ondersteuning om te groeien en te werken zoals jij dat wilt. Door de brede expertisegebieden kun je binnen Brink in alle vrijheid oriënteren en in verschillende keukens (expertises) een kijkje nemen. Om vervolgens te bepalen waar jij in wilt groeien.

Klaar voor de volgende stap? Neem een kijkje op onze website of bekijk deze video over Brink om erachter te komen of je jouw uitdaging bij ons vindt!