Ga naar de inhoud

DZP

DZP – dé partner voor duurzame welvaart in dorp, stad & regio

Al meer dan 20 jaar is DZP de adviseur & verbinder voor gemeentes, provincies, en (verenigde) ondernemers. Overheden en ondernemers bellen ons voor het opstellen van visies, plannen en onderzoeken. Ze vragen ons bij centrumontwikkeling, energietransitie -en mobiliteitstrajecten. Schakelen ons in als programmamanager, beleidsmedewerker, parkmanager of BIZ kwartiermaker. Waarderen ons als verbinder, aanjager of belangenbehartiger. 

Duurzame welvaart
De motor van een gezonde en welvarende samenleving, dat zijn samenwerkende ondernemers en overheden. Daarin geloven wij. Met ons werk, kennis & kunde laten we iedereen in de triple helix prettig, succesvol samenwerken voor een duurzamere welvaart in dorp, stad en regio. Wij zijn experts in ruimte | economie | duurzaamheid.

Voor ondernemers & overheden
Mensen brengen wij bij elkaar om slimme oplossingen voor publiek-private uitdagingen te bedenken én om ze uit te voeren. Met een plan alleen maak je een centrum, gebied of stad niet beter, daarom co-creëren we concepten, pilots, experimenten en free-zones. Zo bouwen wij mee aan fijn functionerende buurten, winkelgebieden en bedrijventerreinen. En het liefst doen we dat net even anders. Noem het out-of-the-box, of vernieuwend.

Uitdagingen vragen om innovatieve oplossingen
Wij geloven dat de uitdagingen van onze opdrachtgevers om innovatieve, duurzame en toekomstgerichte oplossingen vragen. Oplossingen die net zo multidisciplinair, divers, creatief, maatschappelijk betrokken en intrinsiek gedreven zijn als wijzelf. Tegelijkertijd biedt onze aanpak opdrachtgevers de sturing, begeleiding en kennis die nodig is om projecten succesvol uit te voeren.

Wij zoeken talent!
Wil je meebouwen aan goed funtionerende wijken, dorpen en steden? Wij maken graag kennis met je.

Meer over DZP lees je natuurlijk op www.dzp.nl
En volg ons zeker op LinkedIN.com/company/dzp-bv