Ga naar de inhoud

LBP|SIGHT

Samen voor de leefomgeving

Een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving voor iedereen: dat is onze missie. Als advies- en ingenieursbureau op het gebied van bouw, ruimte en milieu werken we daarom elke dag aan slimme, praktische oplossingen voor de wereld om ons heen.

Dat kan niet zonder mensen die met een frisse blik naar ons bedrijf en onze vakgebieden kijken. Daarom zoeken we regelmatig stagiairs, afstudeerders en (junior) collega’s!

WAAR GA JE MEE AAN DE SLAG?

De leefomgeving van de toekomst vraagt om een gezamenlijke aanpak van ontwerpers, uitvoerders, planologen, milieudeskundigen, rentmeesters en bouwkundigen. Als multidisciplinair advies- en ingenieursbureau bundelen we daarom de kennis en kunde van onze collega’s. Bij ons houd je je bijvoorbeeld bezig met ruimtelijke ordening, gebiedsontwikkeling, milieu, energie, wet- en regelgeving en geografische informatiesystemen (GIS). En met thema’s als klimaatadaptatie, optimaal ruimtegebruik en grondstoffenschaarste.

WAAROM WERKEN BIJ LBP|SIGHT?

Ga je bij ons aan de slag, dan staan de volgende zaken centraal:

  • Professionele ontwikkeling: we bieden je een ontwikkelpad op maat, gericht op professionele én persoonlijke ontwikkeling. Denk aan ons opleidingsprogramma LBP|BRIGHT, deelname aan kennisdagen, beurzen en congressen, en mogelijkheden voor een deeltijdstudie of -cursus.
  • Informele werksfeer: we hechten veel waarde aan een goede werksfeer. Je werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen en er zijn korte communicatielijnen. Verder doen we regelmatig leuke dingen met collega’s: van wielrennen tot concertbezoeken, wintersport en weekendjes weg.
  • Goede begeleiding: bij ons ben je verzekerd van passende begeleiding. Als junior collega krijg je een mentor-collega en neem je direct actief deel aan projecten van opdrachtgevers. Ook ben je automatisch lid van JONG LBP|SIGHT, bedoeld om jonge collega’s te verbinden via formele en informele activiteiten.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over werken bij LBP|SIGHT, onze vacatures of onze stage- en afstudeermogelijkheden? Neem een kijkje op onze Werken bij-pagina.