Ga naar de inhoud

Triode

Verrassend simpele complexiteit

Triode is partner van haar opdrachtgevers, door haar ruggengraat te vormen waar het beheersbaarheid betreft. De publieke zaak verdient een partner die letterlijk de rust en ruimte creëert om grip te krijgen op ruimtelijke projecten en organisatieprocessen. Triode maakt deze processen beheersbaar en vormt een stevige basis voor opdrachtgevers die hen de gelegenheid geeft om hun veerkracht te tonen.

Omdat onze gedreven wendbaarheid veel samenwerkingsmogelijkheden kent maken wij hier voor het gemak onderscheid tussen diensten en vormen

Diensten
Triode wil vanuit haar kennis, ervaring en praktische wijsheid haar opdrachtgevers ondersteunen en daarmee maken wij een deel van het complexe verrassend simpel. Hiervoor biedt Triode verschillende diensten aan bij hun partners.

• Projectplanning
• Capaciteitsplanning
• Structurering
• Risicomanagement
• Verandermanagement

Vormen
De ondersteuning die Triode biedt aan hun partners ligt binnen de aangeboden diensten. Deze diensten worden in verschillende vormen uitgevoerd. Dat is afhankelijk van jouw project, organisatie en wensen.

• Lang of kort door inzet expert
• Visuele producten
• Matching
• Team Triode
• Kennisplaats

Een veerkrachtige omgeving

Triode is veelal actief in het ruimtelijke domein. En dat is een heel bewuste keuze. Daar spelen momenteel enorme uitdagingen. Zoals de woningbouwopgaven. Trendbewegingen in de wereld van verkeer en vervoer. En de weerbarstige concurrentiestrijd om de schaarse ruimte. Wij denken dat de complexiteit van de context bij onze opdrachtgevers hun volledige focus vraagt. En dat Triode het deel dat maakbaar is aan deze complexiteit, met grote effectiviteit van hen kan overnemen. Waardoor gemeente, provincie of waterschap wint aan veerkracht en wendbaarheid. Want maatschappelijke vraag laat zich niet uitstellen. Die complexe opgave verdient excellente processen, de eerlijkste risico-inschatting en realistische planningen.

“Triode is met 25 jaar ervaring het enige gespecialiseerde planningsadvies bureau in Nederland!”

Werken bij Triode

Triode wil vanuit haar kennis, ervaring en praktische wijsheid haar opdrachtgevers ondersteunen. Wij benaderen onze opdrachtgever in dat spel met een positieve klank. Dat zit in de producten én het advies maar ook zeker in ons team. Dus wij vormen een positieve schakel waarin wij naast kundigheid ook plezier brengen. Dat maakt werken bij Triode leuk maar ook zeker uitdagend.

Wil je meer weten over werken bij Triode?

Check onze website www.triode.nl of neem vrijblijvend contact op met Sylvester van der Horst
Mail: sylvestervanderhorst@triode.nl
Tel: 06-34490911