Ga naar de inhoud

Wyzer

Wie is Wyzer?

Wij zijn Wyzer: hét project- en adviesbureau voor de (lokale) overheid. Vanuit verantwoord marktleiderschap staan wij al ruim 30 jaar voor een sterke publieke dienstverlening die goed is voor iedereen. Voor mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Elke dag werken wij met mensen, projecten en kennis aan publieke vraagstukken van vandaag én morgen. Dat doen we binnen de domeinen Sociaal, Ruimte, Zorg en Jeugd, en Bedrijfsvoering. Wyzer: toekomstmakers voor Nederland.

Werken bij Wyzer

Werk je bij Wyzer dan ben je iedere dag van betekenis voor mens en maatschappij. Dat doe je op een manier die bij jou past met de steun van collega’s en opdrachtgevers. We zijn er namelijk van overtuigd dat je succes samen maakt en geven je de ruimte om te zijn wie je bent. We waarderen jouw ideeën en authentieke kijk op vraagstukken, zodat je op je best kunt zijn. Ook denk jij zelf mee over je volgende stap. Jij bent de regisseur van je loopbaan, op basis van jouw persoonlijke drive, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen aan onze eigen Academie. Jij ontwikkelt je gericht en snel tot de professional die je wil zijn. Dus zeg het maar: waar gaan we heen?

Start jouw carrière goed bij Wyzer!

Sta jij aan het begin van jouw carrière? Dan is een traineeship bij Wyzer een mooie kans om breed ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Er zijn onder andere traineeships voor de vakgebieden: Ruimtelijke Ordening, Vergunningverlening, Finance, Advies en Communicatie. Als trainee bieden wij jou: 

  • Een opleiding van A tot Z bij Wyzer Academie bestaande uit: een theoriegedeelte, een praktijkperiode en terugkomdagen op basis van thema’s die jij zelf aandraagt;
  • Uitdagende opdrachten binnen gemeenten of andere overheidsinstellingen; 
  • Doorlopende coaching van jouw leidinggevende, onbeperkt toegang tot ons online leerplatform EigenWyzer en een opleidingsbudget;
  • Een hecht team waar aandacht en kennisontwikkeling voorop staat; 
  • Een contract voor onbepaalde tijd; 

Meer weten?

Ben jij enthousiast en wil je graag meer weten? Dan kun je terecht op onze website wyzer.nl. Liever persoonlijk de mogelijkheden bespreken? Graag! We beantwoorden met plezier al jouw vragen onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Sem de Jong

06 23121317

sem.dejong@wyzer.nl