Ga naar de inhoud

Ecorys

Ecorys is een onafhankelijk en internationaal onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen. Wij helpen publieke en private klanten bij het maken van gefundeerde beslissingen die leiden tot een betere samenleving met advies, ondersteuning en implementatie.

Bij Ecorys werken wereldwijd ruim 550 mensen met meer dan 40 nationaliteiten. In Nederland telt Ecorys 120 medewerkers met 22 verschillende nationaliteiten. De diversiteit van onze organisatie maakt ons uniek en geeft ons de kans om vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te beschouwen en oplossingen aan te dragen.

Onze medewerkers beheersen een breed veld aan disciplines, zijn afkomstig uit de publieke en private en sector en beschikken over uitgebreide en veelal internationale ervaring in toegepast economisch onderzoek en advies.


De thema’s waaraan we werken

Duurzaamheid bij Ecorys
Wij zorgen voor de omgeving waarin we werken en leven. Wij hebben een actief Corporate Social Responsibility (CSR) beleid dat zich richt op het milieu, de eigen werkplek en onze maatschappelijke (sociale) verantwoordelijkheid. Sinds 2019 zijn wij tevens CO2 neutraal en wij zijn al vele jaren in het bezit van de ISO-14001-certificering. Deze certificering is een mondiale norm voor milieumanagement binnen bedrijven en organisaties.