Ga naar de inhoud

House of Tenders

Tenders. House of Tenders zorgt ervoor dat klanten hun aanbesteding (een tender) winnen. Wij schrijven een ijzersterk plan van aanpak en overtuigen de opdrachtgever met een goed verhaal. En dat verhaal draait niet alleen om de aanpak zelf. We halen het onderste uit de kan: locatiebezoeken, sessies, stakeholdersanalyses, omgevingsscans et cetera. Vorm en inhoud komen samen.

Wie zijn wij? House of Tenders is een tenderbureau. De kern van ons werk is het schrijven van EMVI- en BPKV-plannen. Dat doen we in allerlei branches. Van infrastructuur en energienetwerkbeheer, tot horeca en onderwijs. Ons klantenbestand is breed en ons werk is super afwisselend. De ene dag staan we met veiligheidslaarzen bij een energiecentrale, de volgende dag leiden we op kantoor een sessie over binnenstedelijke reconstructie.

Als planschrijver ben je de verbindende factor. Alle input, analyseresultaten en opmerkingen schrijft de planschrijver uit tot een overtuigend plan. Om te winnen is verbetering cruciaal. Je kan een goed plan niet zomaar recyclen. We kunnen altijd beter, want de concurrentie wordt beter en het tenderlandschap verandert. Daarom zijn we kritisch, altijd op zoek naar optimalisatie. Stilstaan is geen optie én het is saai.

Wat betekent dit voor jou? Geografen zijn ontdekkingsreizigers. Over land en zee, of juist in de stad. Je kijkt goed om je heen, neemt alle details in je op en gaat buiten de gebaande paden. Zo ontdek je hoe Nederland bouwt, reconstrueert, afwatert, serveert, ontwerpt en verandert. Daarbij gebruik je ook jouw achtergrondkennis. Alle puzzelstukjes vallen dankzij jou perfect in elkaar, want geografen zijn sterk in structuur. Kortom, als geograaf schrijf jij een plan dat de beoordelaar omver blaast.

Wij kunnen dat soort schrijvers goed gebruiken. Zien we jou binnenkort verschijnen? Neem eens contact op en vraag wat we voor jou kunnen doen! Een stage, dagje meelopen of een baan? Ga naar onze site houseoftenders.nl