Ga naar de inhoud

Jonge Honden

Jonge Honden is een adviesbureau dat zich op creatieve en innovatieve wijze inzet voor vraagstukken in de publieke sector. Zo werken onze collega’s aan opdrachten binnen de gebiedsontwikkeling, zijn we betrokken bij sociale participatieprojecten en buigen we ons over duurzaamheidsvraagstukken. We helpen bijvoorbeeld gemeenten met het realiseren van woningen voor de woningcrisis, we gaan langs de deuren voor woningcorporaties in heel het land en we zorgen voor verduurzaming van het nationale erfgoed. Voor een beter beeld van alles wat we doen, kijk op onze website!

Naast het feit dat we graag beweging veroorzaken bij opdrachtgevers, kijken we ook op een speelse manier naar onszelf. Samenspraak is de kern van ons organisatiemodel: wij runnen het bureau samen. Met een club jonge mensen werken we van maandag tot en met donderdag voor opdrachtgevers en besteden we de vrijdag aan het runnen van het bedrijf en persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je op de vrijdag in de ochtend bezig zijn met branding of onze strategie en ‘s middags een training volgen op het gebied van design thinking. Wij geloven dat werk leuk mag zijn en dat een goede band met collega’s belangrijk is. Om die reden ondernemen we van alles met elkaar! Denk aan een paar dagen weg, teamuitjes, fieldtrips en nog veel meer. 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Kom dan naar een koffieuurtje of solliciteer direct! Aanmelden kan via onze website.