Ga naar de inhoud

AT Osborne Inhousemiddag – donderdag 23 november

Ben jij masterstudent of recent afgestudeerd en oriënteer je je nu op de volgende stap in jouw carrière? Heb je er weleens aan gedacht om aan de slag te gaan als consultant? Tijdens de AT Osborne Inhousemiddag, op donderdag 23 november, vertellen we je graag wat dat inhoudt. Meld je nu onderaan deze pagina aan, of lees nog even verder. Aanmelden kan tot en met 13 november.

Je neemt laagdrempelig een kijkje in onze keuken en wij vertellen je alles over het werk van een consultant. Je maakt op een interactieve manier kennis met de collega’s en ons werk: spraakmakende – en complexe projecten met impact op de maatschappij.

Voor wie?
Moet je nog afstuderen, zoek je naast je studie een een toffe baan als werkstudent, of ben je al afgestudeerd en vind je het leuk om bijvoorbeeld te werken aan de bouw van een nieuw ziekenhuis, duurzaamheidsambities van een gemeente of de realisatie van een groot infrastructureel project? Bij ons zijn er veel mogelijkheden. Onze focus ligt daarbij op een duurzame leefomgeving (inclusief juridische vraagstukken), een gezonde samenleving en huisvesting en een toekomstbestendige infrastructuur.

Programma
AT Osborne heeft, naast het hoofdkantoor in Baarn, ook een satellietlocatie (bijkantoor) in Utrecht. Op ongeveer 5 minuten van het station, dus goed bereikbaar. Je bent die middag van harte welkom bij Spaces House Modernes, Lange Viestraat 2b, in Utrecht!

De inhousemiddag start om 13.00 uur. Om 13.30 uur is er een presentatie over ons bureau. We vertellen je dan ook meer over de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld in ons Young Osborne Professional (YOP-)Programma, hét ontwikkelprogramma van AT Osborne. Daarna ga je echt aan de slag, in een rollenspel. En je kunt je vastbijten in onze Project Recovery Escape Game. Lukt het jou en je team om een vastgelopen project weer vlot te trekken?

Vanaf 17.00 tot 18.00 uur heb je alle ruimte om verder kennis te maken met de collega’s, tijdens de afsluitende borrel.

Kortom: een leuke middag, waarin je, samen met de andere deelnemers, meer leert over ons bureau en ons werk. Wil jij dat niet missen? Meld je dan nu aan! Inhousemiddag 2023 | AT Osborne