Reünistendag & -feest

Beste alumni,

Op zaterdag 8 oktober 2022 vindt de reünistendag plaats van het XXe V.U.G.S.-Lustrum. De dag start om 13:00 op het Utrecht Science Park. Vervolgens gaan we naar het Wilhelminapark voor een borrel en matrasduw-toernooi. Hieronder is een gedetailleerd programma bijgevoegd. Verdere informatie volgt na de inschrijving.   

Voor deelname aan de reünistendag is het belangrijk om u op tijd aan te melden. Dit kan door hier het Google Forms in te vullen.

De inschrijvingen voor het reünistenfeest zijn ook geopend. Meld je hiervoor aan via deze link.

LET OP: het dagprogramma (op het Utrecht Science Park en in het Wilhelminapark) en het avondprogramma (het reünistenfeest) werken met een aparte inschrijving. Dus vul beide formulieren in om de hele dag én avond te beleven!

Om er een nostalgische dag van te maken willen wij alle alumni vragen om favoriete herinneringen of foto’s van hun tijd bij V.U.G.S. met ons te delen. Dit materiaal kan op de reünistendag gebruikt worden om herinneringen op te halen. 

Tot slot willen wij vragen om deze mail naar al uw oude studiegenoten door te sturen. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen bereiken zodat we er een geslaagde dag met zoveel mogelijk alumni van kunnen maken.

Wij hopen u te zien op 8 oktober!

Voor vragen mag u altijd mailen naar xxelustrumcommissie.vugs@gmail.com