XXᵉ Lustrum

Tussen 13 september en 21 december viert de Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten haar XXe Lustrum. Oftewel: V.U.G.S. wordt 100 jaar! Onder het thema ‘Delirium, o.d.z. 100 jaar geografische gekte’, vieren we dit eeuwfeest met historisch mooie activiteiten, verspreid over een periode van 100 dagen.

Binnenkort vindt je hier veel meer informatie over het lustrum, de activiteiten, merchandise en verkoop. Voor V.U.G.S.-leden, reünisten en alle andere geïnteresseerden.

Bekijk hieronder wel alvast het de Lustrum-agenda met de belangrijkste activiteiten en houdt deze data vrij!

Lustrumreis – 6 t/m 13 november.

De inschrijvingen voor de Lustrumreis zijn al geopend! Ga met 50 V.U.G.S.’ers op een onvergetelijke reis naar het schitterende Cyprus.

Indicatie-prijs: €465.  

Inschrijven is mogelijk t/m 29 juni

Reünistenfeest: Binnen 24 uur was het reünistenfeest, 8 oktober in K-sjot, uitverkocht. Was u er niet snel genoeg bij maar heeft u wel 100 jaar op dit feest gewacht? Stuur dan een mailtje naar roelfaems@gmail.com  en u wordt op de wachtlijst gezet. (En vergeet niet: in de middag van 8 oktober vindt ook een heel gezellige én interessante reünistendag plaats. Meer informatie en de inschrijflink volgen snel!)